Esteu aquí: Inici Cooperació Síria, la paraula de l'exili Notícies Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili"

Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili"

Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili"

Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili" El fotoperiodista David González fent una visita guiada ahir a l'exposició. Foto: Toni Martí.
A més de la instal·lació a la plaça Verdaguer, s'han penjat grans reproduccions de quatre fotografies a les façanes diferents edificis de la ciutat.
04/05/2016

Ahir a la tarda es va celebrar la inauguració de la mostra fotogràfica “Síria, camí de l’exili” instal·lada a la Plaça Verdaguer. L’exposició es podrà veure fins al 19 de juny i està formada per 24 imatges realitzades pel fotoperiodista David González que ha acompanyat diferents grups de persones refugiades al llarg de l’anomenada ruta del Balcans.

A més de la instal·lació a la plaça Verdaguer, també s'han penjat grans reproduccions de quatre fotografies que integren la mostra a les façanes diferents edificis de la ciutat, concretament: a l'OMAC a la Rambla Nova, a l'IMET a Ramón y Cajal, a l'edifici de l'antiga facultat de lletres a la plaça Imperial Tarraco i a l'edifici de CCOO i UGT a la Rambla Nova.

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat