Esteu aquí: Inici Cooperació Síria, la paraula de l'exili Notícies Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili"

Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili"

Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili"

A més de la instal·lació a la plaça Verdaguer, s'han penjat grans reproduccions de quatre fotografies a les façanes diferents edificis de la ciutat.
Inaugurada l'exposició "Síria, camí de l'exili" El fotoperiodista David González fent una visita guiada ahir a l'exposició. Foto: Toni Martí.
04/05/2016

Ahir a la tarda es va celebrar la inauguració de la mostra fotogràfica “Síria, camí de l’exili” instal·lada a la Plaça Verdaguer. L’exposició es podrà veure fins al 19 de juny i està formada per 24 imatges realitzades pel fotoperiodista David González que ha acompanyat diferents grups de persones refugiades al llarg de l’anomenada ruta del Balcans.

A més de la instal·lació a la plaça Verdaguer, també s'han penjat grans reproduccions de quatre fotografies que integren la mostra a les façanes diferents edificis de la ciutat, concretament: a l'OMAC a la Rambla Nova, a l'IMET a Ramón y Cajal, a l'edifici de l'antiga facultat de lletres a la plaça Imperial Tarraco i a l'edifici de CCOO i UGT a la Rambla Nova.

Segells de reconeixement d'administració oberta