Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Abril Concert Dones de Paraula

Concert Dones de Paraula

Dones de Paraula és una iniciativa cultural multidisciplinària que uneix música i literatura, de la mà i de la veu d’Anna d’Ivori, Maria Jacobs, Nerea Bassart i Txell Mas. Aquestes quatre compositores han posat melodia a obres de poetesses catalanes que abans mai s’havien musicat.

Una proposta reivindicativa a través del talent d’unes creadores que han treballat amb tots els estils, que tenen treballs discogràfics publicats, però que mai fins ara s’havien trobat per treballar juntes. Ara, entren a l’estudi per enregistrar aquests sis poemes que mai s’havien musicat. I com a col·laborades excepcionals, Meritxell Gené i Lia Sampai, que han compost dues de les sis peces.

Més enllà d’aquestes cançons enregistrades, l'espectacle en directe es complementarà amb altres poemes musicats i interpretats per altres artistes; com "Podries", "Vuit de març" o "Cançó feta per mi", i també cançons pròpies de les quatre components del grup. Tots, i ara en directe, versionats i adaptats per les quatre intèrprets de Dones de Paraula.

Una oportunitat inèdita d'escoltar literatura musicada. Una proposta reivindicativa a través de les veus i talent d'unes artistes que saben trobar, a la perfecció, l'equilibri entre la calidesa, la força i l'emoció dalt dels escenaris.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Concert Dones de Paraula
Què
Música, Lletres
Quan
21/04/2024 12:00 to 13:30
Programació
Sant Jordi
Localització
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta