Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Abril El bordell de l'esfinx - Dionís Escorsa

El bordell de l'esfinx - Dionís Escorsa

L’Espai L acull, del 20 d’abril fins al 19 de maig, “El bordell de l’esfinx” un tríptic sobre la fertilitat i que revisa l’estètica de la pintura simbolista del segle XIX d’autoretrat i al·legoria de l’artista tortosí Dionís Escorsa. La peça ha format part de l’exposició col·lectiva “Tobogan”, comissariada per Quim Packard al Centre de Lectura de Reus aquest darrer mes de març, i ara viatja a Mèdol durant un mes, on complementarà la col·lectiva “Antibiografia” a Les Golfes.

Pintada a l’oli, l’obra, de set metres de longitud i lectura seqüencial, presenta una escena d’abús sexual, gelosia i crim en un prostíbul de carretera. Amb els seus trets escènics, “El bordell de l’esfinx” narra el tràgic final d’un triangle amorós, mentre els miralls reflecteixen la multiplicació d’aquest drama en un entorn assetjat per la policia.

Dionís Escorsa

Escorsa (Tortosa, 1970) explora la relació entre la representació i la seva interacció amb l’espai, la llum i l’espectador, mitjançant diverses formes artístiques com la pintura, el vídeo, el cinema experimental i les vídeoescenes teatrals. La seva obra destaca per la posada en escena, el llenguatge narratiu, les cartografies i les encriptacions, amb una atmosfera fantasmagòrica i onírica, sovint inspirada per una perspectiva autobiogràfica ficcional.

Horaris

  • Dilluns: tancat
  • de dimarts a divendres: 9 h - 20 h
  • dissabte: 9.30 h - 20 h
  • diumenge i festius: 9.30 h - 14.30 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

El bordell de l'esfinx - Dionís Escorsa
Què
Exposicions, Art
Quan
20/04/2024 a 19:00 a
19/05/2024 a 14:30
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta