Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Abril Exposició Digital After All

Exposició Digital After All

L'exposició, que es podrà visitar únicament del 25 al 28 d’abril de forma gratuïta a l’antiga fàbrica de tabac, presentarà les instal·lacions de gran format dels estudis creatius FIELD (Londres) i Six N. Five & Someform (Barcelona / Berlín), de l’artista visual Alba G. Corral (La Ràpita), de l’artista new media Marnix de Nijs (Rotterdam), de la programadora creativa Mónica Rikić (Barcelona) i de l’artista audiovisual nddr3 (Barcelona), a més de la música de DJ Wilk.o. 

Digital After All” és una exposició, una celebració de la digitalitat i una experiència: un microcosmos per explorar i un mapa en el qual posar nom a aquelles persones que estan creant el present i el futur de l’art. A través del treball de sis artistes, nacionals i internacionals, “Digital After All” posa de relleu la força creativa d’una realitat plena de possibilitats, que trenca barreres, crea i il·lusions, i genera un espai on fluir, omplir els ulls, sentir, connectar i ser profundament humans.

A més, l’exposició comptarà amb dues visites guiades a càrrec de dos experts en arts digitals: una amb el Pep Salazar, director del festival OFFF Festival i director de “Digital Impact”; i una altra amb l’Antònia Folguera, comissària de Sónar+D i d’Eufònic Pro (dissabte 24 i diumenge 25 a les 12.30 h). Les visites guiades aniran acompanyades de DJ Wilk.o, un referent de l’electrònica i de la digitalitat tarragonina.

La mostra gratuïta, es podrà visitar el dijous 25 d’abril (inauguració a les 19 h), i el divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 d’abril (d’11 h a 14 h i de 16 h a 21 h).

Exposició Digital After All
Què
Exposicions
Quan
25/04/2024 a 19:00 a
28/04/2024 a 21:00
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
On
antiga Tabacalera
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Mèdol- Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta