Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Abril Inauguració de l'exposició Digital Afterall

Inauguració de l'exposició Digital Afterall

Inauguració de l'exposició Digital Afteraal amb sis grans instal·lacions digitals.

La intersecció entre art i tecnologia pren vida a l’emblemàtic edifici de La Tabacalera de Tarragona amb “Digital After All”. Una exposició col·lectiva de gran format dedicada a l’art digital, amb l’objectiu de connectar i reflexionar sobre l’impacte que la tecnologia té a les nostres vides i celebrar la creativitat i la innovació de l’art digital contemporani, mentre ensenya a navegar en àmbits físics i digitals.

Amb la participació de sis artistes nacionals i internacionals, l’exposició posa en relleu la força creativa d’un món en constant evolució, on es trenquen barreres i es creen il·lusions. Un espai per connectar, sentir i experimentar la profunditat de l’ésser humà en el context digital, que exalta la digitalitat i l’art contemporani, en un microcosmos per explorar i reconèixer els creadors que configuren el present i el futur de l’art.

Aquesta exposició compta amb el suport de Cultura Digital i està inspirada en la destacada mostra d’art digital “Digital Impact“, dirigida per Pep Salazar i comissariada per Héctor Ayuso, presentada al Disseny Hub Barcelona el 2023.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Inauguració de l'exposició Digital Afterall
Què
Art
Quan
25/04/2024 19:00 to 20:00
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
On
La Tabacalera/ Mòdul 1
Organitzat per 
Mèdol- Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta