Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 CoE “Quan tot desapareix” - Expressar la força de l'aigua a través del cos

“Quan tot desapareix” - Expressar la força de l'aigua a través del cos

Taller a càrrec de Jèssica Estadella, ballarina, coreògrafa i directora de l’Escola de Dansa del Casal de L’Espluga de Francolí.

El 22 d’octubre del 2019 a l’Espluga de Francolí, hi va haver una gran riuada que va sorprendre tot el poble i es va endur tot el que va trobar per davant, fins i tot la vida de sis persones. En aquesta activitat volem transmetre l'impacte que pot arribar a tenir l'aigua en un context d'emergència climàtica.

A partir de l’aigua com a metàfora de les emocions i sentint que també som aquest element, amb la improvisació corporal guiada per una ballarina professional, explorarem els diferents moviments, intensitats i sons que ens suggereix. Acabarem creant una coreografia de dansa amb la qual expressar la força d’aquest element tan preuat.

Farem servir el moviment del cos com a eina comunicativa i expressiva, i, per tant, no és necessari saber ballar per participar-hi. Cal portar roba còmoda.

Horari:

  • 18 h a 19.30 h Taller de Dansa 
  • 19.30 h Exhibició, oberta al públic, conversa amb les participants coreògrafes i amb Gemma Carbó, directora del Museu Terra.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

“Quan tot desapareix” - Expressar la força de l'aigua a través del cos
Què
Dansa
Quan
19/06/2024 18:00 to 21:00
Programació
Cultura o extinció
Localització
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

informació i inscripcions www.tarragonajove.org

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Museu Terra (Espluga de Francolí)
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta