Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM RS Adriano Galante (concert 360º so binaural)

Adriano Galante (concert 360º so binaural)

'Toda una alegria' (Halley Records, 2023) és el primer disc en solitari d'Adriano Galante, fundador i cantant del grup Seward. Comptant amb col·laboracions estel·lars —Silvia Pérez Cruz, Ana Tijoux, Maria Arnal, Rita Payés, Raül Refree, Tarta Relena, Lucía Fumero, Pol Battle o Júlia Colom, entre d'altres…—, l'àlbum, coproduït amb les germanes Judit i Meritxell Neddermann i Arnau Figueres— explora les diverses maneres que tenim d'assolir l'alegria: des del simple acte de nedar al mar al de canviar de feina, passant pel fet d'aprendre alguna cosa d'algú sense voler, de ser capaç de reconèixer l'amistat o d'estar a prop d'algú que estimes.

En directe, Galante porta una formació especial, plena de veus, percussions i capes sonores, els membres convidats de les quals no es desvetllen fins al mateix dia del concert.

El disc acaba de ser inclòs a la llista Top of the World de la reconeguda revista anglesa Songlines, qualificat amb cinc estrelles entre els millors del 2023.

Concert Binaural - és un nou format que proposa actuacions basades en la creació i desenvolupament de la música en viu. Consisteix en la realització d'experiències sonores, on el públic i els artistes perceben l'actuació a través d'auriculars amb un so en 360º.

Adriano Galante (concert 360º so binaural)
Què
Música
Quan
18/07/2024 21:30 to 23:00
Programació
Festival Camp de Mart, Refugi sonor
Localització
Preu
3 €
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona i Associació Cultural Anima’t
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta