Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM RS

RS

Raúl Cantizano

Zona acordonada és un concert de guitarra preparada, híbrid i transmèdia que parteix de la guitarra, l'electrònica, el flamenc i la creació audiovisual en directe per a estrènyer les cordes, desplaçar els punts de vista i reflexionar sobre la societat, l'artístic i el cultural d'aquesta la nostra “nova normalitat”.

És un projecte que investiga un nou llenguatge escènic, visual, performatiu i musical, que amplia l'espai habitual del guitarrista més enllà de la seva cadira i els seus dits. És un recital atípic de guitarra expandida on la llum, el vídeo en directe i l'acció acompanyen la música en un format renovat i actual. Posa en relació diversos modes d'entendre l'escena i l'instrument; des de la seva concepció més clàssica a la més innovadora.

La seva intenció consisteix en una ampliació dels registres i les possibilitats. Es presenta com un laboratori guiat per diferents moments en els quals el guitarrista i música interactuen amb pantalles, dispositius electrònics, càmeres, projeccions en directe i música electrònica.

Què
Música
Quan i on
11/07/2024 21:30 a 23:00
Preu
3 €
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona i Associació Cultural Anima’t

Adriano Galante (concert 360º so binaural)

'Toda una alegria' (Halley Records, 2023) és el primer disc en solitari d'Adriano Galante, fundador i cantant del grup Seward. Comptant amb col·laboracions estel·lars —Silvia Pérez Cruz, Ana Tijoux, Maria Arnal, Rita Payés, Raül Refree, Tarta Relena, Lucía Fumero, Pol Battle o Júlia Colom, entre d'altres…—, l'àlbum, coproduït amb les germanes Judit i Meritxell Neddermann i Arnau Figueres— explora les diverses maneres que tenim d'assolir l'alegria: des del simple acte de nedar al mar al de canviar de feina, passant pel fet d'aprendre alguna cosa d'algú sense voler, de ser capaç de reconèixer l'amistat o d'estar a prop d'algú que estimes.

En directe, Galante porta una formació especial, plena de veus, percussions i capes sonores, els membres convidats de les quals no es desvetllen fins al mateix dia del concert.

El disc acaba de ser inclòs a la llista Top of the World de la reconeguda revista anglesa Songlines, qualificat amb cinc estrelles entre els millors del 2023.

Concert Binaural - és un nou format que proposa actuacions basades en la creació i desenvolupament de la música en viu. Consisteix en la realització d'experiències sonores, on el públic i els artistes perceben l'actuació a través d'auriculars amb un so en 360º.

Què
Música
Quan i on
18/07/2024 21:30 a 23:00
Preu
3 €
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona i Associació Cultural Anima’t

Maria Coma

Vocal Roots és el nou disc de Maria Coma, composat, gravat i produït per ella, que es va publicar al 2023. Un disc basat únicament en la veu i el cos humà com a instruments fonamentals.

En directe, aquest disc es trasllada a través d'una peça d'arts escèniques, que descansa en un punt de trobada entre música, dansa, art sonor i performance.

Què
Música
Quan i on
25/07/2024 21:30 a 23:00
Preu
3 €
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona i Associació Cultural Anima’t

Magalí Sare

Magalí Sare, artista amb una veu politímbrica i una interpretació talentosa ens presenta el seu segon disc com a compositora titulat Esponja.

Molts de vosaltres la recordareu per haver format part del Quartet Mèlt, per haver estat la cantant del disc d’Estómac de Clara Peya o per haver estat la veu de l’anunci d’Estrella Damm del 2020.

La primera sorpresa d’aquest treball va sortir al febrer en forma de "Sempre vens assim", una col·laboració amb en Salvador Sobral inspirada en les festes majors.

La temàtica de l'àlbum gira al voltant de la creació de la pròpia personalitat i posa èmfasi en les etapes de la vida que més defineixen el nostre caràcter. La principal inspiració per la creació d’aquest disc han estat les dones de la seva família.

Musicalment, ens ofereix un viatge de pop mediterrani amb tocs folklòrics i experimentals

Fitxa artística

Magalí Sare, veu i bateria
Dani López, teclats, electrònica i vents

Què
Música
Quan i on
01/08/2024 21:30 a 23:00
Preu
3 €
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona i Associació Cultural Anima’t
Segells de reconeixement d'administració oberta