Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM RS Raúl Cantizano

Raúl Cantizano

Zona acordonada és un concert de guitarra preparada, híbrid i transmèdia que parteix de la guitarra, l'electrònica, el flamenc i la creació audiovisual en directe per a estrènyer les cordes, desplaçar els punts de vista i reflexionar sobre la societat, l'artístic i el cultural d'aquesta la nostra “nova normalitat”.

És un projecte que investiga un nou llenguatge escènic, visual, performatiu i musical, que amplia l'espai habitual del guitarrista més enllà de la seva cadira i els seus dits. És un recital atípic de guitarra expandida on la llum, el vídeo en directe i l'acció acompanyen la música en un format renovat i actual. Posa en relació diversos modes d'entendre l'escena i l'instrument; des de la seva concepció més clàssica a la més innovadora.

La seva intenció consisteix en una ampliació dels registres i les possibilitats. Es presenta com un laboratori guiat per diferents moments en els quals el guitarrista i música interactuen amb pantalles, dispositius electrònics, càmeres, projeccions en directe i música electrònica.

Raúl Cantizano
Què
Música
Quan
11/07/2024 21:30 to 23:00
Programació
Festival Camp de Mart, Refugi sonor
Localització
Preu
3 €
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona i Associació Cultural Anima’t
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta