Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Febrer Álvaro Romero i LaFrancesssa: vídeocreació, música i actitud queer

Álvaro Romero i LaFrancesssa: vídeocreació, música i actitud queer

El pròxim divendres, 16 de febrer, a les 19 hores, Mèdol acull una doble activitat amb els artistes Álvaro Romero i LaFrancesssa.

En primer lloc, es projecta la peça de vídeo / assaig visual d’Álvaro Romero “Mamá, no soy aquello que ves en las noticias”, on l’artista reflexiona sobre la representació en imatges del cos queer a partir de la narració de diferents anècdotes de la vida personal. Posant en relleu conceptes com imaginació, utopia i creació d’altres maneres de pensar el visual que proporcionin una veritable comprensió de la complexitat dels discursos de les nostres realitats, vol generar pensament teòric entorn de qüestions de gènere, imatge i autorepresentació.

L’artista musical, performer i DJ d’electrònica experimental barcelonina LaFrancesssa és un vertader terratrèmol. “Forgive me Father, for I have synthed” és una proposta entre el live i el format DJ set on la modulació sonora i la investigació de la síntesi són l’eix vertebral, combinant obres prèviament publicades, inèdites, remescles i col·laboracions (Chico Blanco, Hadren, Simona o Llum, entre d’altres) i recitacions poètiques. Ha trepitjat grans escenaris com el BAM, petits com Eufònic o l’esplèndid TNC i s’hi lluirà al Sónar 2024. Ningú se l’hauria de perdre.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Álvaro Romero i LaFrancesssa: vídeocreació, música i actitud queer
Què
Art, Música
Quan
16/02/2024 19:00 to 20:30
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Localització
Organitzat per 
Mèdol Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta