Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 MAIG Jornada Cultura com a desenvolupament econòmic i social

Jornada Cultura com a desenvolupament econòmic i social

A la quarta jornada de reflexió dins el procés participatiu per al Pla Estratègic Tarragona Cultura s’aborda l’impacte de la cultura com a desenvolupament econòmic i social. La cultura no és només un element de gran valor per si mateixa, sinó que també pot ser un motor clau per al desenvolupament econòmic i social que fomenta la creativitat, la cohesió i la diversitat. Es tracten temes com les indústries culturals i el seu impacte en l’economia i la comunitat; els estudis d’impacte econòmic aplicats a esdeveniments, i les investigacions des de la perspectiva del valor social amb el propòsit d'indagar en l'impacte sobre els seus públics i la població en general.

En una primera part de col·loqui entre les ponents i una segona amb participació i debat amb els assistents, recollim propostes per incorporar el desenvolupament econòmic i social en la planificació i gestió de les polítiques culturals locals.

Taula rodona moderada per la periodista Roser Marqués, de TAC12.

Participen: Alba Colombo (Universitat Oberta de Catalunya), Xènia Gaya (Directora de Col·lectiu cultura i de la marca Festivals Terres de l’Ebre), Pau Llacuna (Ex-gerent de Fira Tàrrega) i Adriana Partal (Especialista en direcció i gestió de projectes).

Acte amb intèrpret de llengua de signes.

Jornada Cultura com a desenvolupament econòmic i social
Què
Xerrades i congressos
Quan
02/05/2024 18:00 to 19:00
Localització
Preu
Accés lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta