Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 MAIG Radio-Aktivität

Radio-Aktivität

Activitat formativa de col·loqui i coneixement centrada en el disc Radio-Aktivität, distribuït internacionalment en anglès amb el títol Radio-Activity, és el cinquè àlbum del grup alemany de música electrònica, Kraftwerk, publicat en 1975.

Es tracta del primer disc de Kraftwerk completament produït per Ralf Hütter i Florian Schneider en el seu estudi Kling Klang, i el primer en el qual toca l'alineació "clàssica" del grup: Hütter i Schneider amb Karl Bartos i Wolfgang Flür.

Tota la música va ser composta per Hütter i Schneider, col·laborant Emil Schult en les lletres que també va dissenyar l'art del disc. És un dels primers discos de Kraftwerk a usar el teclat Vako Orchestron (per a cors, cordes i com a orgue) i juga una importància cabdal la percussió electrònica creada pel mateix grup, així com el Vocoder el Minimoog i l’ARP Odyssey. Radio-Aktivität va ser publicat en un nou segell creat en el moment de la seva publicació, Kling Klang Verlag, la qual cosa va permetre al grup tenir tot el control financer sobre la seva creació.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Radio-Aktivität
Què
Música
Quan
31/05/2024 20:00 to 22:00
Localització
Preu
gratuït amb consumició mínima
Venda d'entrades / Inscripcions

Places limitades amb inscripció prèvia a: entrades@capsademusica.com

Organitzat per 
Associació Músics de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta