Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Març Comella Llum

Comella Llum

Aquest any, a més de propostes de l’alumnat d’escultura de Llotja, comptem amb la participació dels més petits, els infants d'El Niu de la Comella, que ens mostraran el seu punt de vista en aquesta festa de llum i durant les jornades es podrà visitar el parc d'escultures de l'artista Rufino Mesa.

Comella, Escultura i Natura (CEN) és un parc d'escultures que neix en un bosc mediterrani, una proposta cultural que uneix art contemporani i natura, un work in progress en el que es poden trobar tant elements finalitzats com d’altres en construcció, que es pensa i es dibuixa en una acció constant. És un espai  natural singular obert als ciutadans per a passejar entre els pins i gaudir de la màgia de les escultures de l'artista Rufino Mesa i també trobar diferents propostes com exposicions de fotografia, de gravat i dibuix, escultòriques, conferències i presentacions de llibres,... Per a la Comella suposa obrir la porta al diàleg entre diverses disciplines.

Localització

Situada al terme municipal de Tarragona, just a 3 kmt de la ciutat, s'arriba per la carretera del Pont d'Armentera, abans de l'AP7. Molt a prop del barri de Sant Pere i Sant Pau l'envolten les pinedes del santuari del Loreto.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Comella Llum
Què
Visites, rutes i excursions
Quan
15/03/2024 a 19:00 a
17/03/2024 a 20:15
Localització
Organitzat per 
El Departament d’Escultura de la Escola d’Art Llotja de Barcelona i l’Espai Comella Escultura Natura 
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta