Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Març The very best of Dire Straits Show

The very best of Dire Straits Show

Brothers in band torna al Palau de Congressos de Tarragona!

Dire straits és més que una banda, és una llegenda en la història de la música moderna entre els anys 1978 i 1992, i Brothers in band és més que una simple banda homenatge, és un xou musical de tan alt nivell que el mateix Guy Fletcher (teclista de Dire Straits i Mark Knopfler des de 1984) va definir amb aquestes paraules: “Estaven tocant Why Aye Man i he de reconèixer que vaig pensar que era un enregistrament nostre”.

Brothers in band ha recorregut amb l'espectacle The Very Best of Dire Straits Alemanya, França, Portugal, Luxemburg i Espanya transportant a la seva particular màquina del temps a través d'un seleccionat, cuidat i ampli repertori que pertany ja a la memòria col·lectiva de diverses generacions, sent reconeguts a Europa pel públic com un dels millors espectacles homenatge a Dire straits de l'actualitat.

Brothers in band recrea i reviu en aquest espectacle les diferents etapes i formacions de la desapareguda banda fundada per Mark Knopfler, David Knopfler, John Illsley i Pick Withers, amb un set list que abasta des dels inicis el 1977 fins a la dissolució a principis dels anys 90.

A The Very Best of Dire Straits, Brothers in band repassa el més destacat de la banda britànica en un xou que reviurà des del so net i cristal·lí de Fins a la línia de flotació, l'antològic Money For Nothing, passant per clàssics com a Sultans de Swing , Telegraph Road, Romeu & Juliet, Tunnel of Love o Senyora escriptora, i revisitant joies com News, Why Worry, One World, It Never Rains i molts més.

Si la guitarra i veu de Mark Knopfler han estat fonamentals a Dire straits el mateix passa amb Angelo Fumarola. La seva veu, la seva expressivitat i la seva espectacular manera de tocar la guitarra ens mostren al Mark Knopfler d'una època passada que ja no tornarà, aquell que ens portava de la mà amb melodies que ja formen part de la memòria col·lectiva, aquell que ens deixava sorpresos amb la velocitat de les mans i la tan personal manera de tocar la guitarra. No menys important és la banda que acompanya Angelo Fumarola, un grup de reconeguts músics de primer nivell que interpreten i recreen amb extrema fidelitat i altíssim nivell l'extens repertori de Dire Straits.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

The very best of Dire Straits Show
Què
Música
Quan
16/03/2024 21:00 to 23:00
Localització
Preu
Des de 33 €
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta