Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Programació Març-Juny 2024 Harmonia Diversa

Harmonia Diversa

Harmonia Diversa. Col·lectiu “Liant la Troca” de Jordi Cortés i “En moviment” de l’Associació Si jo puc, tu també.

A "Harmonia Diversa", la dansa es converteix en un llenguatge universal que celebra la riquesa de la diversitat humana. Aquest espectacle extraordinari fusiona la gràcia del moviment amb la inclusivitat, trencant barreres i desafiant les expectatives.

En un escenari vibrant, els ballarins s'uneixen per crear una simfonia de formes i colors. La coreografia, dissenyada meticulosament, reflecteix la varietat d'experiències i talents que cada individu aporta a l'escenari. "Harmonia Diversa" ens submergeix en un viatge que celebra la singularitat de cada ballarí.

El que fa que aquest espectacle sigui veritablement únic és el compromís amb la inclusió. Quan parlem d’inclusió volem dir de ballarins amb discapacitat i sense. Aquests s'uneixen en perfecta harmonia, demostrant que la dansa és un art que no coneix límits ni restriccions. La força i la vulnerabilitat s'entrellacen, creant una narrativa visual que inspira i emociona.

La música, acuradament seleccionada, complementa la diversitat de moviments amb una banda sonora que abraça gèneres i cultures. La música eleva l'experiència, submergint el públic en un viatge multisensorial.

"Harmonia Diversa" no és només un espectacle de dansa, és una celebració de la inclusivitat i la bellesa que es troba en la diferència. Uneix-te a nosaltres mentre explorem la riquesa de la condició humana a través de l'expressió artística, tot recordant-nos que, en la diversitat, trobem la veritable harmonia.

Creació i coreografia: Jordi Cortés i Amaia Dorronsoro

Interpretació: ballarins del Col·lectiu ”Liant la Troca” i “En moviment”

Preu: 10 €

Edat: tots els públics

Durada: 75 min

Punts de venda d'entrades

  • Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat
  • A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Harmonia Diversa
Què
Dansa
Quan
26/05/2024 18:00 to 19:15
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
10 €
Venda d'entrades / Inscripcions

entrades.tarragona.cat o a les taquilles del teatre

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta