Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Programació Març-Juny 2024 L’illa deserta. La Brutal

L’illa deserta. La Brutal

L’illa deserta és la història d’Ella i d’Ell. De tot allò que hauria pogut ser. Ella, que treballa en un banc i que pintava grafitis per la ciutat. Ell, que és repartidor a domicili i que somia a ser actor. Ella i ell, que ens expliquen com van ser, com són i com seran, ara que una trobada fortuïta, tancats dins d’un ascensor, els pot canviar (o no) l’existència per sempre. Què t’enduries a una illa deserta? Una vida explicada des del principi fins al final, tenint en compte totes les possibilitats, totes les variables.

Aquella mateixa nit, quan, per fi, surten de l’ascensor, una xifra malentesa, un cinc per un sis, pot fer que no es tornin a veure mai més o pot ser el principi d’una llarga història. L’illa deserta reflexiona ―en una comèdia trista― sobre quines casualitats ens han dut fins aquí. Sobre de quines decisions ens penedim. Sobre com serien les nostres vides si ens enamorem o si finalment prenem altres camins.

Diu Javier Marías: “Inverosímilmente logramos convencernos de nuestros azarosos enamoramientos, y son muchos los que creen ver la mano del destino en lo que no es más que una rifa de pueblo cuando ya agoniza el verano”.

Autoria i direcció: Marc Artigau i Queralt

Interpretació: Miki Esparbé i Maria Rodríguez

Una producció de La Brutal, amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya

*FUNCIÓ ACCESSIBLE

Preu: 20 €

Edat: +12

Durada: 90 min

Punts de venda d'entrades

  • Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat
  • A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

L’illa deserta. La Brutal
Què
Teatre
Quan
23/03/2024 20:00 to 21:30
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
20 €
Venda d'entrades / Inscripcions

entrades.tarragona.cat o taquilles del teatre

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta