Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Programació Març-Juny 2024 Su Realismo - Compañía Psico Ballet

Su Realismo - Compañía Psico Ballet

SU REALISMO - Compañía Psico Ballet

“[El surrealisme] és un dictat del pensament, sense la intervenció reguladora de la raó, aliè a tota preocupació estètica o moral."

André Breton. Primer manifest surrealista (1924)

L’espectacle Su realismo pretén acostar l’estètica del moviment surrealista a uns suggeriments plàstics diferents i incomprensibles, en el qual les estètiques de l’absurd i la transformació de la realitat cobren importància. L’espectacle posarà en contradicció les normes estètiques, la racionalitat o l’objectivitat, entre altres qüestions.

Es tracta d’un espectacle de dansa contemporània que trenca el concepte de bellesa a través d’un recorregut oníric d’imatges inspirades en els grans creadors surrealistes. Una obra que posa en relleu la importància de la llibertat artística i l’alliberament mental sobre els cànons estètics i corporals.

La Compañía Psico Ballet està integrada per un total de quaranta ballarins que s’incorporen a la companyia a partir dels sis anys. És una companyia inclusiva, que fomenta les interrelacions entre joves amb discapacitat i sense. Els ballarins estan dividits en dos elencs, per la qual cosa en gira la companyia està composta per entre quinze i vint integrants.

Espectacle sense text

Preu: 12 €

Edat: tots els públics

Durada: 60 min

Punts de venda d'entrades

  • Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat
  • A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Su Realismo - Compañía Psico Ballet
Què
Dansa
Quan
12/05/2024 18:00 to 19:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
12 €
Venda d'entrades / Inscripcions

entrades.tarragona.cat o a les taquilles del teatre

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta