Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Sala Trono La màquina Hamlet - Projecte Ingenu

La màquina Hamlet - Projecte Ingenu

Hamlet s'interpreta a sí mateix en l'intent desesperant de trobar sentit a la seva existència. No estem a l'època de Shakespeare, s'interpreta a sí mateix en el nostre present més immediat. Ara mateix, davant nostre. I en aquesta representació infinita, Hamlet (o qui l'interpreta) ja ha acabat amb totes les corts reials de Dinamarca, i amb tots els governs del món, i amb tots els sistemes econòmics, i amb totes les ideologies. I encara res té sentit.

Hamlet s'interpreta a sí mateix, ara, davant nostre, i intenta lluitar contra l'última gran evidència: res té sentit, res ha tingut sentit i res tindrà sentit. Mentrestant, la seva víctima, Ofèlia, troba una causa, un sentit, un propòsit i es desempallega del seu rol de víctima i maleeix tot allò que l'ha oprimit. El món ha canviat. Ara la protagonista és Ofèlia.

La màquina Hamlet és un dels textos més icònics del teatre contemporani europeu. Deu anys després de Hamlet de Shakespeare, Projecte Ingenu s'enfronta a la seva versió postdramàtica: la de Heiner Müller.

Drama. Català. 65 min.

Direcció: Marc Chornet Artells
Hamlet: Xavier Torra Xuriguera
Ofèlia: Anna Pérez Moya
(resta de repartiment i equip en curs)

Més informació sobre aquest esdeveniment…

La màquina Hamlet - Projecte Ingenu
Què
Teatre
Quan
05/05/2024 18:00 to 19:05
Programació
Sala Trono
Localització
Organitzat per 
Sala Trono
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta