Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Sala Trono Disfruta - Ariel Hamui

Disfruta - Ariel Hamui

Embarca’t a un viatge inoblidable amb l’Ariel, el mag i mentalista argentí.

A “Disfruta”, l’Ariel revela com pot manipular la ment humana, submergint-te en un món de suggestió i endevinació de pensaments amb una producció sorprenent. Des del moment en què les llums s'atenuen fins a l'últim acte intrigant, aquest espectacle et submergirà en un clima de misteri, desafiant les lleis de la realitat.

A través d’una sèrie d’actes captivadors, l’Ariel interpreta el comportament i les emocions humanes, predient i influenciant les decisions amb una sorprenent precisió. “Disfruta” és molt més que un espectacle; és una experiència intensa que et convida a explicar els racons més profunds de la teva pròpia ment.

Prepara't per un espectacle ple d’emocions, on la ment i els sentiments són portats al límit. “Disfruta” no és només entreteniment; és una invitació a qüestionar el que creus possible i a qüestionar-te els secrets ocults darrere de la realitat aparent. Uneix-te a l’Ariel en aquesta travessa única i descobreix com la màgia i la ment s’entrellacen en un espectacle que et deixarà meravellat i amb ganes de més. Estàs preparat per gaudir d’una experiència que desafia la percepció i revela els misteris més profunds de la ment humana? Benvingut i “Disfruta”!

Màgia. Castellà. 90 min.

Semifinalista de Got talent España 2021

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Disfruta - Ariel Hamui
Què
Teatre
Quan
20/04/2024 21:00 to 22:30
Programació
Sala Trono, Festival Internacional de Màgia
Localització
Preu
14 - 18 €
Organitzat per 
Sala Trono
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta