Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 SSanta

SSanta

Viacrucis del Serrallo

Viacrucis del Gremi de Marejants. Processó que recorrerà els principals carrers del barri.

Hi participaran els armats del Gremi de Marejants, els passos Presa de Jesús (Confraria), Sant Sopar i Sant Enterrament (Marejants), el Sant Crist de l'església de Sant Pere i la Creu dels Improperis de la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume, de Reus. Seran acompanyats per les bandes de tambors dels respectius misteris.

Itinerari: Plaça Bisbe Bonet, Sant Joan, Sant Pere, Trafalgar, Plaça Bisbe Bonet.

 

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
16/03/2024 20:00 a 22:45
Organitzat per
Gremi de Marejants de Tarragona

Viacrucis i processó dels Gitanos

19 h - A l'interior de la Parròquia de la Santíssima Trinitat (pl. del Rei), via crucis dels Gitanos.
20 h - Processó pels carrers de la Part Alta amb el Crist dels Gitanos. Recorregut: Església de la Trinitat, plaça de Rei, Santa Anna, plaça del Fòrum, Merceria, Pare Iglesias, Les Coques, Sant Pau, pla de Palau, baixada del Claustre, Escrivanies Velles, pla de la Seu, Pare Iglesias, Merceria, Major, La Nau, Sant Hermenegild i plaça del Rei.  

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
21/03/2024 19:00 a 21:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Germandat del Sant Crist dels Gitanos de la Parròquia de la Santíssima Trinitat

Processó del Divendres de Dolors

La Processó del Divendres de Dolors se celebrarà pels carrers de la Part Alta de Tarragona. Estarà precedida pels Armats de la Confraria de La Sang de Constantí, amb la presidència del Sant Crist de la secció de les Senyores de La Pietat. Comptarà amb la participació de la coral L'Àncora, agremiats, fidels i autoritats, acompanyant tots ells els misteris de la Pietat i del Sant Sepulcre, aquest últim escortat pels Armats del Gremi.

Itinerari: Plaça de la Pagesia, Arc de St. Llorenç, Coques, Pare Iglesias, Merceria, plaça Santiago Rossinyol, Major, La Nau, Sant Hermenegild, plaça del Rei, Portella, passeig Sant Antoni, plaça Sant Antoni, plaça de la Pagesia.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
22/03/2024 19:45 a 21:45
Preu
Gratuït
Organitzat per
Gremi dels Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre

Processó de Passió

Processó de Passió de la Cofradía del Cristo del Buen Amor.

Itinerari: des de l'església de Sant Nicolau de Bari recorrerà els carrers Pau del Protectorat, Barcelona, Sant Miquel, Misericòrdia, Sant Josep, Nou de Santa Tecla, Smith, Castaños, Reial, plaça dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat.

El titular de la Cofradía farà una parada a la porta de la Asociación Cultural y Folklórica Andaluza en Tarragona (c. Sant Josep, 11,13)  i el Coro Junco y Romero li cantarà la Saeta de Serrat

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
23/03/2024 19:00 a 21:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Cofradía del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista de Tarragona
Hi col·labora
Coro Rociero Junco y Romero de la Asociación Cultural y Folklórica Andaluza de Tarragona

Processó de l’entrada de Jesús a Jerusalem

Processó de l'entrada de Jesús a Jerusalem, amb el pas del mateix nom.

Itinerari: església de Sant Joan, plaça de la Mitja Lluna, Gasòmetre, Solé, Canyelles, Rambla Nova
(tram central fins a cruïlla carrer Adrià) per baixar pel lateral fins al carrer Unió, Unió, plaça de la Mitja Lluna i església de Sant Joan.
 

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
24/03/2024 17:00 a 19:00
Organitzat per
Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió

Viacrucis de la Sang

Viacrucis de la Sang pel recinte emmurallat i la Part Alta. Discorrerà per la Part Alta i el Passeig Arqueològic fins a la Catedral, on serà venerat el Sant Crist de la Sang. A l’interior de la Catedral veneració de la imatge del Sant Crist pels fidels. En acabar, la imatge és conduïda novament a l’església de Natzaret, acompanyada amb el cant del Miserere.

Itinerari: Plaça del Rei, Portella, Granada, Portal de Sant Antoni, Passeig de Sant Antoni, Torroja, interior del Passeig Arqueològic, Portal del Roser, Plaça del Pallol, Cavallers, Major, Merceria, Pare Iglesias, Pla de la Seu. Tornada: Pare Iglesias, Merceria, Major, Nau i Plaça del Rei.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
24/03/2024 19:00 a 21:30
Organitzat per
R. i V. Congregació de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist.

Viacrucis processional

Viacrucis processional per carrers de la Part Alta de Tarragona amb la participació del pas del Crist de les 7 Paraules i la banda de ministrers del col·legi La Salle (Collegium Armonicum).

Itinerari: Portal del Carro, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, pla de la Seu, Nou del Patriarca, plaça Pescateries Velles, Mercè, plaça de Sant Antoni, Descalços, Arc de Sant Llorenç i Portal del Carro.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
25/03/2024 20:00 a 22:35
Organitzat per
Il·lustre Confraria de Sant Magí Màrtir de Barcelona, Associació La Salle i Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu

Processó dels Natzarens

Hi participen un escamot dels armats de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang, els tres passos –El Cirineu, Jesús Natzarè i Jesús és despullat de les seves vestidures–, un grup de penitents amb la creu al coll i el Sant Crist, acompanyats pel Cor d'Aspirants, banda Infantil de timbals, banda de cornetes, gaites i timbals de la Germandat.

Itinerari: Rambla Vella, Portalet, plaça de la Font, Cós del Bou, baixada de Peixateria, plaça del Rei, Santa Anna, plaça Fòrum, Merceria, Major, baixada de Misericòrdia, plaça Font, Portalet, Rambla Vella fins a l'església de Sant Francesc.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
26/03/2024 20:00 a 22:35
Preu
Gratuït
Organitzat per
Reial Germandat de Jesús Natzarè

Processó del Dolor

Processó del Dolor pels carrers del centre de Tarragona. Hi participen els Armats de la Confraria de la Creu de Torredembarra, seguits dels cinc passos corresponents al Rosari del Dolor: L'oració de Jesús a l'Hort (Associació La Salle), La Flagel·lació (R. i V. Congregació de la Puríssima Sang), Ecce-Homo (Germandat del Sant Ecce-Homo), El Cirineu (Reial Germandat de Jesús Natzarè) i Jesús de la Passió i Sant Crist (Germandat de N. P. Jesús de la Passió).

Itinerari: Mitja Lluna, Gasòmetre, Soler, plaça Corsini, Canyelles, Rambla Nova, Unió i Mitja Lluna. Organitza: Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
27/03/2024 19:45 a 22:55
Preu
Gratuït
Organitzat per
Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió

Viacrucis de la Germandat del Sant Ecce-homo

Viacrucis de la Germandat del Sant Ecce-Homo, des de l'avinguda Maria Cristina (sortida des de Sanitat, davant del col·legi Sant Pau) fins al santuari del Loreto (pel camí antic).

Concentració i venda de fanalets a les 23.45 h.

Sortida del Viacrucis a les 00.00 h.

Arribada aproximada al Santuari a les 2 h.

El Crist de la Germandat serà portat a espatlles per tots els voluntaris que ho vulguin fer durant el recorregut. En acabar es disposa d'un servei d'autocars per retornar a Tarragona.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
28/03/2024 a 23:45 a
29/03/2024 a 02:00
Organitzat per
Germandat del Sant Ecce-Homo

Viacrucis processional

Des de l'església de Natzaret, encapçalats per la Creu dels Penitents, sortida del Sant Crist de la Sang, acompanyat de congregants i representants de les confraries tarragonines, amb vesta i cucurulla, per a dirigir-se a la Catedral, des d'on, a les 6.30 h iniciaran el Viacrucis processional per carrers de la Part Alta, finalitzant a l'església de Natzaret.

Itinerari: pla de la Seu, les Coques, Sant Pau, pla de Palau, Guitarra, plaça de Sant Joan, baixada del Roser, Salines, Sant Domènec, plaça de la Font, Cós del Bou, baixada de la Pescateria i plaça del Rei.
 

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
29/03/2024 06:15 a 08:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
R. i V. Congregació de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist

Recollida de misteris

Des de l'església de Natzaret, sortiran els armats de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang per iniciar la recollida de misteris a la Rambla Vella, plaça Verdaguer, Rambla Nova, carrer Unió i Part Alta de la ciutat, i traslladar-los a la plaça del Rei. Cada confraria situarà els seus misteris als llocs determinats per rebre les reverències en els horaris assignats:

Primera recollida: Rambla Vella, plaça Verdaguer, Rambla Nova i carrer Unió.

  • A les 16.10 h. A la Rambla Vella, tram Sant Agustí-Passeig de les Palmeres, dos passos: L'oració de Jesús a l'Hort i Vetlleu i pregueu.
  • A les 16.20 h. A la plaça Verdaguer, els passos: Presa de Jesús i Descendiment de la Creu.
  • A les 16.25 h. A la Rambla Nova, tram Adrià - Roger de Llúria, quatre passos: Jesús és despullat de les seves vestidures, Jesús Natzarè, El Cirineu i Retorn del Calvari.
  • A les 16.45 h. Rambla Nova, coca central del tram Sant Agustí-Unió, quatre passos: Sant Enterrament, Sant Sopar, Cristo del Buen Amor, Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista i Sant Ecce-Homo.
  • A les 17 h. Al carrer Unió, un pas: Jesús de la Passió.
  • A les 17.10 h. Rambla Nova 64, un pas: Ecce-Homo.

Itinerari de la primera recollida: Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet, plaça de la Font, Cós del Bou, baixada de la Pescateria (on es fa la tradicional pujada de misteris), Sant Hermenegild i plaça del Rei.

Segona recollida: Part Alta

  • A les 17.30 h. A la plaça de la Pagesia, dos passos: Sant Sepulcre i La Pietat. Itinerari Gremi de Pagesos: Descalços, plaça de Sant Antoni, Portal, Passeig de Sant Antoni, Portella i plaça del Rei.
  • A les 17.40 h. Al pla de la Seu, un pas: La Soledat. Itinerari Congregació de Senyores de la Soledat: carrer Pare Iglesias, Merceria, Major, baixada de Misericòrdia, plaça de la Font, Cós del Bou, baixada de la Pescateria (on es fa la tradicional pujada dels passos), Sant Hermenegild i plaça del Rei.
Què
Cultura popular i festes
Quan i on
29/03/2024 16:00 a 18:30
Preu
Gratuït

Processó del Sant Enterrament

La Processó del Sant Enterrament de Divendres Sant és el punt culminant de la Setmana Santa tarragonina, amb la participació de més de 4.000 confrares.

A la tradicional Processó del Sant Enterrament, declarada 'Element festiu patrimonial d'interès nacional' per la Generalitat de Catalunya al 2010, hi participen els armats de La Sang i les tretze associacions de Setmana Santa que acompanyan els respectius passos (vint en total).

Itinerari: plaça del Rei, Portella, passeig de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, plaça de Sant Antoni, Descalços, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, pla de la Seu, les Coques, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, Major, baixada de la Misericòrdia, plaça de la Font, Sant Fructuós, Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet, Trinquet Nou, plaça de l’Esperidió, baixada de la Pescateria i plaça del Rei.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
29/03/2024 19:30 a 22:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
R. i V. Congregació de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist

Processó de la Mare de Déu de la Soledat

En aquesta processó surt el pas de La Soledat, acompanyat per les senyores de la Congregació, amb vesta, i per les senyores convidades que pertanyen a les altres associacions tarragonines, de rigorós vestit negre i mantellina, a més de totes aquelles senyores que vulguin acompanyar el pas de La Soledat.

Després de la funció religiosa amb la Corona Dolorosa i predicació, surt de la Catedral per retornar a l'església de Natzaret.

Itinerari: plaça del Rei, Nau, Major, Merceria, Pare Iglesias, pla de la Seu.

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
30/03/2024 18:00 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Congregació de Senyores sota la invocació de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat

Baixada dels passos de la Reial Germandat de Jesús Natzarè

A les 8 h, des de l’església de Sant Miquel del Pla, els passos de la Reial Germandat de Jesús Natzarè aniran fins a la Casa Joan Miret. Les portes de la Casa Joan Miret, s'obriran al públic per poder visitar els passos des de les 10.30 h fins a les 13 h.

Què
Quan i on
29/03/2024 08:00 a 09:00
Organitzat per
Reial Germandat de Jesús Natzarè

Presentació de l'opuscle RGJN

Acte social amb motiu de la publicació de l'opuscle de la Reial Germandat de Jesús Natzarè:

  • Una perspectiva interreligiosa de la Setmana Santa que no et pots perdre!
  • L'acte serà retransmès en directe per Tarragona Ràdio
  • Presentat pels periodistes Josep Suñé i Tere Ortega.
Què
Cultura popular i festes, Altres, Xerrades i congressos
Quan i on
19/03/2024 19:00 a 20:15
Organitzat per
Reial Germandat de Jesús Natzarè

Assaig de la banda RGJN

Assaig de la banda de la Reial Germandat de Jesús Natzarè a l'escullera del Port de Tarragona.

 

Què
Música, Cultura popular i festes
Quan i on
10/03/2024 a 08:00 a
17/03/2024 a 09:00
Organitzat per
Reial Germandat de Jesús Natzarè

Noche de Saetas

Tradicional nit de saetas, amb cant, ball i música típica d'aquestes dates tan assenyalades per a la terra andalusa. El grup Giralda obrirà la nit, el Cor Junco y Romero cantarà saetas i les marxes més clàssiques, i la A. M. Cristo del Buen Amor interpretarà diferents marxes del seu repertori processional.

Què
Música, Dansa, Cultura popular i festes
Organitzat per
Asociación Cultural y Folklórica Andaluza

Assaig conjunt de la banda d’aspirants de la RGJN i els portants del pas a espatlles

El dissabte 16 de març, a les 16.30 h, assaig conjunt de la banda d’aspirants de la RGJN i els portants del pas a espatlles, des de l'església de Sant Miquel del Pla.

Què
Música, Cultura popular i festes
Quan i on
16/03/2024 16:30 a 18:00
Organitzat per
Reial Germandat de Jesús Natzarè

Preparació de les imatges

El dissabte 23, obrirem les portes de l'església de Sant Miquel del Pla, per tal de preparar les imatges dels passos.

 

Què
Cultura popular i festes
Quan i on
23/03/2024 10:00 a 13:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Reial Germandat de Jesús Natzarè

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (ca/fr)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic Tarraconense i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Català/francès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
23/03/2024 11:30 a 13:00
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (es/en)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem l'Església de Sant Llorenç i Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Castellà/anglès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
23/03/2024 17:00 a 18:30
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (ca/fr)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem l'Església de Sant Llorenç i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Català/francès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
24/03/2024 11:30 a 13:00
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (es/en)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Castellà/anglès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
25/03/2024 11:30 a 13:00
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (ca/fr)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Català/francès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
25/03/2024 17:00 a 18:30
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (ca/fr)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Català/francès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
26/03/2024 11:30 a 13:00
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (es/en)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Castellà/anglès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
26/03/2024 17:00 a 18:30
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (es/en)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Castellà/anglès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
27/03/2024 11:30 a 13:00
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (ca/fr)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Català/francès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
27/03/2024 17:00 a 18:30
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (ca/fr)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem l'Església de Sant Llorenç i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Català/francès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
28/03/2024 11:30 a 13:00
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Visiteu el patrimoni de la Setmana Santa de Tarragona (es/en)

Endinseu-vos en la Setmana Santa tarragonina de la mà d'un guia oficial que us mostrarà el patrimoni que forma part d'aquesta tradició declarada l'any 2009 “Festa Local d'Interès Turístic” per la Generalitat de Catalunya.

Visitarem el Museu Bíblic i l'Església de Sant Agustí. Apunteu-vos-hi!

Idioma: Castellà/anglès

Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan i on
29/03/2024 11:30 a 13:00
Preu
gratuït amb inscripció prèvia (màxim 4 inscripcions per persona)
Venda d'entrades
Organitzat per
Patronat Municipal de Turisme

Acte de presentació del cartell de la XXXVIII Romeria

  • 12 h Presentació del cartell a càrrec de Vera Sánchez i del Rociero Major 2024 Oscar Medina
  • 13 h Actuació del Cor Junco y Romero
  • 14 h Dinar de germanor
  • 16 h Festa Rociera
Què
Cultura popular i festes
Venda d'entrades

Cal confirmar assistència

Organitzat per
Asociación Cultural y Folklórica Andaluza
Segells de reconeixement d'administració oberta