Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 SSanta Recollida de misteris

Recollida de misteris

Des de l'església de Natzaret, sortiran els armats de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang per iniciar la recollida de misteris a la Rambla Vella, plaça Verdaguer, Rambla Nova, carrer Unió i Part Alta de la ciutat, i traslladar-los a la plaça del Rei. Cada confraria situarà els seus misteris als llocs determinats per rebre les reverències en els horaris assignats:

Primera recollida: Rambla Vella, plaça Verdaguer, Rambla Nova i carrer Unió.

  • A les 16.10 h. A la Rambla Vella, tram Sant Agustí-Passeig de les Palmeres, dos passos: L'oració de Jesús a l'Hort i Vetlleu i pregueu.
  • A les 16.20 h. A la plaça Verdaguer, els passos: Presa de Jesús i Descendiment de la Creu.
  • A les 16.25 h. A la Rambla Nova, tram Adrià - Roger de Llúria, quatre passos: Jesús és despullat de les seves vestidures, Jesús Natzarè, El Cirineu i Retorn del Calvari.
  • A les 16.45 h. Rambla Nova, coca central del tram Sant Agustí-Unió, quatre passos: Sant Enterrament, Sant Sopar, Cristo del Buen Amor, Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista i Sant Ecce-Homo.
  • A les 17 h. Al carrer Unió, un pas: Jesús de la Passió.
  • A les 17.10 h. Rambla Nova 64, un pas: Ecce-Homo.

Itinerari de la primera recollida: Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet, plaça de la Font, Cós del Bou, baixada de la Pescateria (on es fa la tradicional pujada de misteris), Sant Hermenegild i plaça del Rei.

Segona recollida: Part Alta

  • A les 17.30 h. A la plaça de la Pagesia, dos passos: Sant Sepulcre i La Pietat. Itinerari Gremi de Pagesos: Descalços, plaça de Sant Antoni, Portal, Passeig de Sant Antoni, Portella i plaça del Rei.
  • A les 17.40 h. Al pla de la Seu, un pas: La Soledat. Itinerari Congregació de Senyores de la Soledat: carrer Pare Iglesias, Merceria, Major, baixada de Misericòrdia, plaça de la Font, Cós del Bou, baixada de la Pescateria (on es fa la tradicional pujada dels passos), Sant Hermenegild i plaça del Rei.
Recollida de misteris
Què
Cultura popular i festes
Quan
29/03/2024 16:00 to 18:30
Programació
Setmana Santa
Localització
Preu
Gratuït
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta