Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2026 Gener Mengem en colors. La ciència dels aliments

Mengem en colors. La ciència dels aliments

Taller familiar sobre nutrició

Per què el tomàquet és vermell, la pastanaga és taronja i el kiwi és verd? Els colors dels aliments són, en realitat, indicadors dels nutrients que contenen i que són imprescindibles per a una alimentació saludable. En aquest taller, l’entorn culinari i, en concret, el color dels aliments, portaran les famílies a observar, comparar, classificar, interpretar i experimentar.

Al fil de l’expressió “mengem amb els ulls”, descobriran la importància dels pigments i, per tant, del color dels aliments, per obtenir una dieta més adequada i equilibrada. En acabar, després de descobrir la importància de menjar en colors, confeccionaran un plat acolorit i equilibrat.

Durada: 1 h 15 min 

Públic recomanat: Famílies amb infants a partir de 6 anys.

Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta, però n'han d'adquirir l'entrada. Per fer-ho, podeu seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys".

Sessions

  • Dissabte, 3 de gener, 11.30 h
  • Dissabte, 7 de febrer, 18 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Mengem en colors. La ciència dels aliments
Què
Activitats familiars, Gastronomia
Quan
03/01/2026 11:30 to 12:45
Programació
Nadal
Localització
Preu
4 € / Gratuït per als menors de 3 anys
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
CaixaForum Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta