Taller familiar sobre nutrició
Per què el tomàquet és vermell, la pastanaga és taronja i el kiwi és verd? Els colors dels aliments són, en realitat, indicadors dels nutrients que contenen i que són imprescindibles per a una alimentació saludable. En aquest taller, l’entorn culinari i, en concret, el color dels aliments, portaran les famílies a observar, comparar, classificar, interpretar i experimentar.
Al fil de l’expressió “mengem amb els ulls”, descobriran la importància dels pigments i, per tant, del color dels aliments, per obtenir una dieta més adequada i equilibrada. En acabar, després de descobrir la importància de menjar en colors, confeccionaran un plat acolorit i equilibrat.
Durada: 1 h 15 min
Públic recomanat: Famílies amb infants a partir de 6 anys.
Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta, però n'han d'adquirir l'entrada. Per fer-ho, podeu seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys".
Sessions
- Dissabte, 3 de gener, 11.30 h
- Dissabte, 7 de febrer, 18 h
Més informació sobre aquest esdeveniment…