Esteu aquí: Inici Cultura Agenda AE tardor-hivern Laly Symon

Laly Symon

Lali és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta; i encara més concretament, una monologuista. Els seus xous, divertits, irònics, i també punyents, delecten les espectadores als teatres i també a la televisió.

El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l’estrella, Lali Symon. I molta gent es pregunta si ella, que sempre es mostra alegre, enginyosa, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l’escenari.

I així veurem que, quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o potser podríem dir també en un altre “personatge”?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

A partir d’aquí, la comèdia i la tragèdia s’alternen en tots dos espais, el públic i el privat, amb vasos cada vegada més comunicants. I la ficció i la realitat acaben encreuant-se de manera gairebé indeslligable.

 

Autoria i direcció: Sergi Belbel
Interpretació: Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch
Veus en off: Joan Carles Gustems i Anna Carreño

 

Edat: tots els públics
Durada: 115 min


Funció accessible amb subtítols, audiodescripció, bucle magnètic individual i so de sala amplificat amb auriculars.

IMPORTANT: EN AQUEST ESPECTACLE S'UTILITZA PUNTUALMENT LLUM ESTROBOSCÒPICA QUE PODRIA SUPOSAR UN RISC PER A PERSONES EMB EPILÈPSIA

Laly Symon
Què
Teatre
Quan
05/11/2023 18:00 to 20:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
20 €
Venda d'entrades / Inscripcions

entrades.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta