Esteu aquí: Inici Cultura Agenda AE tardor-hivern L'Òpera dels Amics. 5è concert i 5a gira simfonova

L'Òpera dels Amics. 5è concert i 5a gira simfonova

L’ÒPERA DELS AMICS - 5è Concert i 5a gira de SIMFONOVA

Simfonova ha mostrat sempre en els seus concerts la teoria que l’accés a l’òpera està a l’abast de qualsevol que tingui un mínim d’interès a accedir-hi, i això és el que intenta mostrar també L’òpera dels amics, el seu cinquè espectacle.

El nucli del concert és la interpretació dels fragments operístics que més emocionen i agraden a cinc personatges populars i coneguts de tot el públic, que, en conversa distesa amb el comunicador Marcel Gorgori, creador i presentador dels espectacles de Simfonova, justifiquen el perquè de les seves preferències operístiques, i expliquen les circumstàncies personals que els porten a triar aquells fragments i no uns altres.

Els cinc personatges protagonistes de L’òpera dels amics són: Carles Sans (Tricicle), Josep Roca (sommelier i propietari d’El Celler de Can Roca), Helena Garcia Melero (periodista de TV3), Toni Clapés (periodista i comunicador de RAC1) i Boris Izaguirre (escriptor, presentador de televisió i showman).

Rigoletto o Il trovatore, de Verdi, Madama Butterfly, Tosca o La Bohème, de Puccini, Tannhäuser, de Wagner, Carmen, de Bizet, Cavalleria rusticana, de Mascagni, o Samsó i Dalila, de Saint-Saëns, són algunes de les òperes que trien els cinc personatges i que s’interpreten en el concert.

Amb un guió elaborat i presentat des de l’escenari per Marcel Gorgori, amb quatre dels millors cantants solistes del país, Carles Cosías (tenor), Laura del Río (soprano), Toni Marsol (baríton) i Laura Vila (mezzosoprano), i amb l’Orfeó Vigatà i l’Orquestra Simfònica Barcelona Philarmonia, formada per seixanta músics i creada i dirigida pel mestre Daniel Antolí.

No hi ha millor manera d’encomanar el gust per l’òpera i d’augmentar l’interès per acostar-s’hi que escoltar com en parlen, apassionadament, personatges que admirem i respectem i que, a l’òpera, són públic, com tots nosaltres.

L’òpera dels amics, el nou concert de gran format de Simfonova, torna a demostrar que “quan la música val la pena, no pot ser només per a uns quants”.

Edat: tots els públics
Durada: 2 h 30 m (amb intermedi)

L'Òpera dels Amics. 5è concert i 5a gira simfonova
Què
Música
Quan
18/11/2023 20:00 to 22:30
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
29 €
Venda d'entrades / Inscripcions

entrades.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta