Esteu aquí: Inici Cultura Agenda AE tardor-hivern Música per a tothom Sofía Salazar, flauta & Luis Arias, piano

Sofía Salazar, flauta & Luis Arias, piano

Sofía Salazar i Luis Arias presenten un viatge sensorial per alguns dels paisatges sonors més evocadors d’Espanya. El recorregut s’inicia amb Siete canciones populares españolas, de Manuel de Falla. Recuerdos de Andalucía d’Eduardo Ocón revela amb pinzellades suggestives i emocionals traços de folklore andalús sota el tamís de l’impressionisme francès. Continuem amb Dedicatoria de Federico Moreno Torroba, passant pel nacionalisme de Turina amb la Sonata Española Op. 82 i una de les Danzas fantásticas, ‘Orgia’, la més famosa. I Pablo Sarasate ens endinsarà en el folklore bohemi mitjançant l’escriptura virtuosística i rapsòdica de dels seus èpics Aires gitanos.

Programa

Eduardo Ocón: Recuerdos de Andalucía, Op. 8, arranjament per a flauta i piano de Sofía Salazar / Manuel de FallaSiete canciones populares españolas, arranjament per a flauta
i piano de Sofía Salazar / Federico Moreno Torroba: Dedicatoria Joaquín TurinaSonata Española, Op. 82, arranjament per a flauta i piano de Sofía Salazar / Danzas fantásticas, arranjament per a flauta i piano de Sofía Salazar / Pablo de SarasateAires Gitanos, Op. 20, arranjament per a flauta i piano de Robert Stallman / Nuria Núñez: Títol a determinar (obra estrena).
 

Preu

Entrada socis gratuïta. Entrada general: 10 €
Les entrades es poden adquirir el mateix dia de la funció 2 hores abans de l’inici de cada concert

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Sofía Salazar, flauta & Luis Arias, piano
Què
Música
Quan
28/11/2023 19:00 to 20:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura, Nadal
Localització
Preu
10 €
Venda d'entrades / Inscripcions

2 hores abans de l’inici 

Organitzat per 
Joventuts Musicals
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta