Esteu aquí: Inici Cultura Agenda AE tardor-hivern Tallers i debats Jornada: La perspectiva de gènere en la cultura

Jornada: La perspectiva de gènere en la cultura

Pla estratègic Tarragona Cultura

En aquesta jornada de reflexió sobre la perspectiva de gènere en la cultura, la primera dins el procés participatiu per al Pla Estratègic Tarragona Cultura, que aborda qüestions comunes als diferents àmbits i disciplines artístiques, associatives i professionals, tractarem les situacions de desigualtat entre dones i homes en el sector cultural, la integració de la diversitat sexual i de gènere, els elements de responsabilitat des de les polítiques públiques (maneres i eines per a la detecció i intervenció allà on s'hagin identificat elements de desigualtat), o els factors de transmissió de la cultura perpetuadors d’inequitat així com de prejudicis i estereotips sexistes.

En el marc d’aquesta jornada, amb una primera part de taula rodona de les ponents i una segona amb debat amb els assistents, es recolliran propostes per incorporar la perspectiva de gènere en la planificació i gestió de les polítiques culturals locals.           

Taula rodona, moderada per la periodista Laura Casas Inglés, de Tarragona Ràdio.

Participen: Anna Cabó i Cardona (Lagroc Solutions), M. Àngels Cabré (Observatori Cultural de Gènere), Elina Norandi (Llotja, Escola Superior de Disseny i Art, Barcelona) i Patrícia Soley-Beltran.

Acte amb intèrpret de llengua de signes.

Servei de Cangur gratuït 'Temps X Cures' de l'Ajuntament (tempsdecures@tarragona.cat; WhatsApp: 677 678 548)

Jornada: La perspectiva de gènere en la cultura
Què
Xerrades i congressos
Quan
02/11/2023 18:00 to 20:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta