Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2022 Dansa clàssica i contemporània amb el Ballet de Barcelona aquest divendres al Teatre Tarragona

Dansa clàssica i contemporània amb el Ballet de Barcelona aquest divendres al Teatre Tarragona

Dansa clàssica i contemporània amb el Ballet de Barcelona aquest divendres al Teatre Tarragona

Una producció amb el segon acte del clàssic ‘El llac dels cignes’ de Txaikovski i la creació contemporània ‘Tongues’ donaran el tret de sortida a la celebració del Dia Internacional de la Dansa a la ciutat
Dansa clàssica i contemporània amb el Ballet de Barcelona aquest divendres al Teatre Tarragona Imatge promocional d''El llac dels cignes'. Foto: Carlos Quezada.
19/04/2022

El pròxim divendres 22 d’abril, a les 20.30 h, l’escenari del Teatre Tarragona acollirà una producció del Ballet de Barcelona per a tots els públics que combina dansa clàssica i dansa contemporània. Es tracta del segon acte del ballet El llac dels cignes basat en la música de Txaikovski i la coreografia d’Ivanov i Petipa, i Tongues, la nova creació de David Rodríguez i Luke Prunty, inspirada en la vida i obra de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX.  

Un elenc de ballarins paritari que reflecteix els temps actuals posarà en escena el clàssic ballet rus que, més enllà d’una estètica tradicional, farà que el públic es qüestioni hi ha noves perspectives. Amb Tongues, la companyia se submergeix en un viatge escènic transformador farcit d’imatges i metàfores a través del moviment del cos i de la seva capacitat expressiva per entendre que petit pot ser un pensament per omplir tota una vida, entendre l’altre i fer-se comprendre. 

La venda d’entrades per a l’espectacle del Ballet de Barcelona ja està oberta presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic i en línia al web Tarragona Entrades. Aquesta activitat, que s’emmarca en la programació de primavera dels Teatres de Tarragona, donarà el tret de sortida a una sèrie d’actes previs per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa el pròxim divendres 29 d’abril. 

Més informació sobre l'espectacle al web dels Teatres de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta