Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural Espais Tarragona Jove

Tarragona Jove

L’objectiu de Tarragona Jove és millorar la qualitat de vida de les persones joves i oferir uns serveis de proximitat que els acompanyin al llarg del seu procés de transició personal. Aquests serveis s’adrecen a joves d’entre 12 i 35 anys, encara que hi ha activitats obertes al públic en general, i es desenvolupa en dos equipaments: l’espai jove Kesse i l’espai jove La Palmera.

Espai Jove Kesse

Disposa de sales, aules, espais polivalents i diversos recursos per tal que els i les joves puguin desenvolupar les seves activitats i propostes de forma autònoma o amb assessorament.

Espai Jove La Palmera

Situat a la pl. Imperial Tàrraco, 1, és un espai a l’aire lliure, totalment polivalent, en el qual es realitzen activitats enfocades principalment al públic jove, però obert també a la ciutadania en general. Està dotat d’infraestructura i de recursos: disposa d’un escenari de 24 metres quadrats amb sostre, lavabo d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, magatzem i despatx tècnic. També compta amb un equip de so i il·luminació a disposició dels col·lectius per tal de produir els actes. L’espai té connexió wifi en tot el recinte.

Horaris i contacte

Dimarts, dimecres i dissabte, de 16.30 a 21 h; dijous i divendres, de 16.30 a 22 h.

Estiu (juliol i agost): de dilluns a dissabte, de 17 a 21 h.

Adreça: c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14

Telèfon: 977296251

Correu electrònic: tarragonajove@tarragona.cat

WEB TARRAGONA JOVE

 

Segells de reconeixement d'administració oberta