Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural Espais Educació (IMET)

Educació (IMET)

L'IMET és l'organisme de l'Ajuntament de Tarragona responsable de la gestió, organització i optimització dels serveis i projectes que, en l'àmbit educatiu no universitari, són de competència municipal. És una eina al servei de la cohesió social i de l'equitat entre els ciutadans, que compta amb la implicació i complicitat de la xarxa d'agents educatius que comparteixen la responsabilitat social de l’educació a la ciutat.

Cessió d'espais

L’IMET compta amb diversos equipaments disponibles mitjançant cessió d’espai a la ciutadania i col·lectius, distribuïts entre:

  • Seu de l’IMET: disposa d’una sala d’actes (amb aforament per a 80 persones) i el pati central de l’edifici com a espai expositiu. Per demanar-ne ús, cal fer una sol·licitud genèrica.
  • Centres educatius: amb la finalitat de facilitar l’ús d’espais i instal·lacions dels centres educatius d’educació infantil i primària –escoles– per a la realització d’actes de caire social no lucratiu o activitats puntuals sense continuïtat amb afany de lucre. Es requereix un tràmit de sol·licitud que ha d’anar conformat amb el centre. Més informació del tràmit a la Seu electrònica.

Horaris i contacte

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 21 h

Adreça: Avinguda Ramon i Cajal, 70

Telèfon: 977 248409

Correu electrònic: imet@tarragona.cat

WEB DE L'IMET

Segells de reconeixement d'administració oberta