Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural Formació i difusió Censos d'artistes

Censos d'artistes

Tarragona i l’àrea extensa territorial compta amb nombroses persones artistes i creadores de les diferents disciplines. Per tal de visibilitzar el servei que fan a la cultura existeixen diversos censos en els quals inscriure’s. Aquestes eines serveixen com a finestra de projecció i alhora genera sinèrgies entre les persones artistes, així com amb les sales, galeries, espais culturals, administracions, entitats i la població en general, facilitant els intercanvis i les col·laboracions.

És per aquest motiu que, si sou artistes, us animem a consultar els censos ja existents i a fer-ne la inscripció com a eina de projecció dels vostres treballs.


Cens d'Artistes de la Generalitat

El Cens d’artistes de Catalunya constitueix un primer instrument de treball per conèixer millor els artistes i creadors del país. La recollida de les dades permetrà, posteriorment, emprendre un treball exhaustiu de diagnosi del sector i d’avaluació de les mancances que pateix. Amb aquesta informació, es podran definir estratègies i directrius per planificar accions concretes que millorin les condicions professionals dels artistes i treballadors de la cultura.

CENS D'ARTISTES


Professionals de les arts visuals

Si sou artistes o professionals de les arts visuals, que heu nascut, viviu i/o treballeu al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, inscriviu-vos a la base de dades de l’Irradiador. Aporteu el vostre currículum i la vostra visió en aquesta eina de projecció de treballs i promoció del sector creatiu, d’aquesta manera es fomentarà la visibilització de les persones artistes i creadores i s’ampliarà el cens en un espai de comunicació i intercanvi entre els artistes i altres contextos.

Si al contrari, esteu buscant un artista i/o professional de les arts visuals, podeu consultar la base de dades de l’Irradiador on trobareu més d’una cinquantena de professionals de les arts visuals amb les seves presentacions i currículums artístics.

IRRADIADOR


Associació d’Il·lustradores de Tarragona

Segons el manifest de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona, a través d’aquesta entitat sense ànim de lucre es vol promocionar i donar visibilitat a les il·lustradores i els il·lustradors del territori. Hi trobareu el cens dels socis amb les seves presentacions així com informació, activitats i finalitats de l’associació.

AIT TARRAGONA

Segells de reconeixement d'administració oberta