Esteu aquí: Inici Esports Activitats Activitats

Activitats

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Patronat Municipal d'Esports, organitza un seguit d'activitats dirigides als usuaris de les instal·lacions esportives municipals, així com altres activitats esportives populars.

Activitats aquàtiques

A banda dels cursos de natació d'iniciació i perfeccionament, el Patronat també ofereix classes d'aiguagim, aquazumba, aquaspinning, etc.

Activitats de gimnàs

El Patronat organitza sessions de HBX, pilats, ioga, Les Mils Body Combat, Les Mils Body Pump, Zumba, etc. També pots posar-te en forma i tenir cura de la teva salut en les màquines de cardiofitness.

Activitats populars

Durant tot l'any s'organitzen diferents activitats populars per fomentar la pràctica esportiva en el conjunt de la ciutadania: senderisme amb sortides a la muntanya, caminada popular i marxa nòrdicabicicletada popularpeonada popular, Mitja Marató, etc.

Estades esportives

Un conjunt d'activitats de caràcter recreatiu adreçades a nens i nenes de la ciutat de Tarragona, que es realitzen periòdicament durant l'estiu.

Esports al teu aire

El Patronat et posa fàcil practicar el teu esport preferit. Vine a fer esport a les nostres instal·lacions, pistes de pàdel, tenis, esquaix, atletisme...

Entrenaments personals

Des del PMET també oferim la possibilitat a tots els nostres usuaris i usuàries de millorar el seu rendiment esportiu, mitjançant classes particulars de natació, així com sessions d'entrenament amb un entrenador personal assignat.

Segells de reconeixement d'administració oberta