Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2009 El 3 de setembre, la Vuelta ciclista a Espanya arriba a Tarragona

El 3 de setembre, la Vuelta ciclista a Espanya arriba a Tarragona

El 3 de setembre, la Vuelta ciclista a Espanya arriba a Tarragona

Tarragona acull la 5a etapa de la competició que tindrà un recorregut de 174 km i finalitzarà a Vinaròs
El 3 de setembre, la Vuelta ciclista a Espanya arriba a Tarragona D'esquerra a dreta, Xavier Florencio, José Cosano, Diego Boss i Miquel Ángel Iglesias
25/08/2009

La Vuelta ciclista a Espanya iniciarà el seu recorregut pel territori espanyol a Tarragona, en una etapa de 174 km que unirà Tarragona amb la ciutat costera de Vinaròs, a la província de Castelló.

Aquesta edició és la més internacional, ja que comença el proper dissabte 29 d’agost a la localitat holandesa d’Assen amb una contrarellotge de 4.8 km al circuit de Velocitat. En total, els ciclistes recorreran 3292.3 km fins al 20 de setembre, últim dia de la competició que finalitza a Madrid.
 
L’etapa de Tarragona començarà el dia 3 al migdia a la rotonda de la Rambla Vella i la Via Augusta i es recorreran 6.6 km dintre de la ciutat. La competició passarà pel Vial de William Bryant, passeig d’Espanya, carrer d'Orosi, carrer d'Apodaca, carrer la Unió, Rambla Nova, plaça Imperial Tarraco i l'avinguda de Roma. Des d'allí el pilot deixarà la ciutat per la Nacional 340 direcció Castelló passant per Vila-seca, Cambrils i Salou.
 
Tarragona ha vist la sortida d’una etapa de la Vuelta fins a 13 vegades, la primera d’elles als anys 30.
Més informació: www.lavuelta.com
Segells de reconeixement d’administració oberta