Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2009 La festa de l'esport se celebrarà aquest dijous al Teatre Metropol

La festa de l'esport se celebrarà aquest dijous al Teatre Metropol

La festa de l'esport se celebrarà aquest dijous al Teatre Metropol

Natàlia Rodríguez, Joan Olivé i Albert Cabestany rebran un reconeixement especial per les fites esportives assolides aquest any
16/12/2009

 

El dijous, 17 de desembre a les 19 h, el Teatre Metropol acollirà una nova edició de la Festa de l'Esport que organitza la Conselleria d'Esports. El conseller d'Esports, José Cosano, ha explicat que la festa està pensada perquè esdevingui un punt de trobada entre els esportistes de la ciutat i els aficionats i, a més, un acte per oferir un reconeixement als mèrits esportius assolits durant aquest any pels esportistes i clubs tarragonins.
 
Aquest any, 67 campionats d'Espanya i Catalunya de diferents modalitats han comptat amb un pòdium tarragoní i el dia de la festa, els campions rebran un reconeixement. En total, 110 clubs esportius seran homenatjats el proper dijous. Hi haurà un apartat especial per a Natàlia Rodríguez, Joan Olivé i Albert Cabestany. La jornada comptarà amb les actuacions del Grup de Karate Sinhus, l'Escola de dansa Montserrat Carles i els grups de gimnàstica rítmica del Nàstic i Kalos. Per la seva banda, la candidatura Tarragona 2017 farà entrega d'obsequis als clubs esportius en reconeixement a la tasca que realitzen pel foment de l'esport base. 

Cosano ha fet una crida a tots els assistents a la Festa de l'Esport d'aquest any perquè portin un joguina i, d'aquesta manera, fer una acció solidària i recollir regals que es lliuraran a entitats de la ciutat perquè les reparteixin i cap infant es quedi sense joguines aquestes festes.

Segells de reconeixement d’administració oberta