Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2009 La I Milla Urbana Ciutat de Tarragona es correrà la Nit10 de Tv3

La I Milla Urbana Ciutat de Tarragona es correrà la Nit10 de Tv3

La I Milla Urbana Ciutat de Tarragona es correrà la Nit10 de Tv3

El proper dijous 10 de setembre a les 20h la Rambla Vella es convertirà en el circuit de la I Milla Urbana
La I Milla Urbana Ciutat de Tarragona es correrà la Nit10 de Tv3 Cartell promocional de la I Milla Urbana Ciutat de Tarragona
08/09/2009

Dins els programa d’actes previst per a celebrar la Nit 10 “Fem tremolar Catalunya”, la conselleria d’Esports i la candidatura Jocs Mediterranis 2017 organitzen la I Milla Urbana Ciutat de Tarragona que es correrà a la Rambla Vella a les 8 del vespre. En aquesta primera edició hi participaran corredors i corredores d’elit però en les properes edicions la participació serà oberta a tota la ciutadania. En aquesta primera edició l’atleta tarragonina, Natàlia Rodríguez, és la protagonista del cartell promocional.

Per a la celebració de la competició, a les 19.15 h es tancaran tres carrils de la Rambla Vella, deixant obert el carril d’accés a l’Hospital Santa Tecla. A les 20h començarà la cursa amb la sortida d’elit femenina i a les 20:15 la sortida masculina. A les 20:30h es realitzarà el lliurament de premis a la Plaça de la Font i el trànsit quedarà restablert a la Rambla Vella.

Tarragona, 8 de setembre de 2009

Segells de reconeixement d’administració oberta