Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2009 La IV Copa Ciutat de Tarragona ja ha disputat la primera eliminatòria

La IV Copa Ciutat de Tarragona ja ha disputat la primera eliminatòria

La IV Copa Ciutat de Tarragona ja ha disputat la primera eliminatòria

La final de la competició es disputarà el 10 de setembre
21/08/2009

La primera eliminatòria de la IV Copa Ciutat de Tarragona va arrencar el passat 16 d’agost amb el partit que van disputar el Gimnàstic de Tarragona B i el Club Futbol Icomar. El resultat d’aquest partit va ser de 0 a 1 a favor dels d’Icomar. El conseller d’Esports José Cosano ha explicat que: “aquesta primera eliminatòria ha destacat per l’esportivitat que han demostrat tots els equips i l’absència d’incidents”. Els resultats han estat:
  • UD Sant Salvador – CF At. Campclar:   1-8
  • Tarragona FC – CD La Canonja:  0-5
  • EF Sant Pere i Sant Pau – CCC Bonavista: 3-5
  • Espanya La Canonja UD – CF La Floresta: 4-1
 
Els partits de la segona eliminatòria, les dates dels quals encara estan per confirmar, enfrontaran al CF At. Campclar amb el CD La Canonja, al CF Icomar amb el CCC Bonavista i a l’Espanya La Canonja UD amb el CDC Torreforta, que estava exempt de la primera eliminatòria en qualitat de vigent campió del torneig.
 
La IV Copa Ciutat de Tarragona enfronta 11 equips tarragonins i la final es disputarà el 10 de setembre al camp municipal de Torreforta, l’equip guanyador es decidirà en un triangular entre els tres millors classificats. Els guanyadors s’enduran aquest any el nou trofeu de la ciutat dissenyat per Joan Blàzquez i que es va presentar oficialment el passat 13 d’agost.

Segells de reconeixement d’administració oberta