Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2009 La Mitja Marató Ciutat de Tarragona ja té 2.000 corredors

La Mitja Marató Ciutat de Tarragona ja té 2.000 corredors

La Mitja Marató Ciutat de Tarragona ja té 2.000 corredors

Més de la meitat dels atletes provenen de fora de la ciutat
24/11/2009

 

El dissabte passat 21 de novembre la Mitja Marató Ciutat de Tarragona va arribar als 2.000 inscrits, el total de la seva capacitat. Aquesta 18a edició la ciutat de Tarragona acollirà a 2.000 atletes, 700 d'ells de la ciutat, la resta de la rodalia, Catalunya i la resta de l'Estat.
 
Aquest any la cursa començarà a les 10 h al c. Torres Jordi, transcorrerà pel centre de la ciutat i el punt d’arribada serà al c. Trafalgar. A més, els participants podran comptar en el punt de sortida amb aparcaments gratuïts, servei de guarda-roba i vestidors a les instal·lacions esportives de la Part Baixa i, aquest any, també tindran disponible un servei de guarderia situat a la piscina municipal del Serrallo. Per a l’arribada, els corredors disposaran dels serveis d’aquarelax, piscina climatitzada, serveis de massatges i estiraments dirigits que comptaran amb 15 fisioterapeutes voluntaris del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.
 
Juntament amb la Mitja Marató Ciutat de Tarragona aquest any també se celebrarà la novena edició del certamen fotogràfic de la cursa, obert a la participació de tothom sobre qualsevol aspecte relacionat amb la Mitja. El termini d’admissió de fotografies és el dia 15 de desembre.
Segells de reconeixement d’administració oberta