Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2009 Lliurats els guardons del 9è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Lliurats els guardons del 9è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Lliurats els guardons del 9è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Les imatges guanyadores estan exposades a la piscina municipal de la Part Baixa
22/12/2009

 

Aquest dilluns 21 de desembre, el conseller d’Esports José Cosano, va lliurar els premis a les persones guanyadores del 9è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona. La Mitja Marató es va celebrar el passat 29 de novembre i, a més dels 2.000 atletes que la van córrer, prop de 60 persones van inscriure’s al concurs fotogràfic per immortalitzar-ne els millors moments.
 
El passat 17 de desembre es va celebrar el veredicte públic amb la presentació a concurs de 45 autors amb un total de 133 obres. El jurat, format pels fotògrafs Txema Morera del Diari de Tarragona, Silvia Iturre representant de l'Escola d'Art i Joan Gabarro representant de l'Agrupació Fotogràfica, van atorgar els següents cinc primers premis, dotats amb 200 euros cadascun:
  • Primer Premi Tarraco Center: Pepa Vives per l'obra La Mitja
  • Primer Premi Fiatc Assegurances: Anna Ibañez per l'obra Moment
  • Primer Premi Industries Gràfiques Gabriel Gibert: Francesc Virgili per l'obra Al mal temps bona cara
  • Primer Premi Cobega SA: Luís Milian Carbó per l'obra Paul Sie
  • Primer Premi Ematsa: Carmelo Rodrigo per l'obra Esforç
 
El premi d'honor, dotat amb l'obra del joier tarragoní Joan Blazquez Maratonia i 700 euros gentilesa del Centre d'Estudis Marítims del Port de Tarragona, és per a Guillermo Barberà Llorca per la millor trilogia. Les fotografies guanyadores, així com una selecció de la resta d'imatges, estaran exposades a la sala de la piscina municipal de la Part Baixa.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta