Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2010 Dissabte se celebra la VI Trobada d’Escoles de Rugbi Ciutat de Tarragona

Dissabte se celebra la VI Trobada d’Escoles de Rugbi Ciutat de Tarragona

Dissabte se celebra la VI Trobada d’Escoles de Rugbi Ciutat de Tarragona

L’esdeveniment reunirà uns 600 jugadors de rugbi d’entre 5 i 12 anys
Dissabte se celebra la VI Trobada d’Escoles de Rugbi Ciutat de Tarragona Cartell oficial de la VI Trobada d'Escoles
18/02/2010

Aquest dimecres s’ha presentat en roda de premsa la VI Trobada d’Escoles de Rugbi Ciutat de Tarragona que se celebrarà el proper dissabte dia 20 de febrer a les 10.30 h al Complex Educatiu de Tarragona (Universitat Laboral).
 
La trobada està organitzada pel Club Rugbi Tarragona, amb la col·laboració de la Conselleria d’Esports, i pretén reunir jugadors i públic en general combinant competició i oci, convertint la ciutat de Tarragona en la capital del rugbi per un dia. L’esdeveniment reunirà uns 600 jugadors de rugbi d’entre 5 i 12 anys, pertanyents a les categories: Babies, prebenjaments i benjamins. Un cop finalitzats tots els partits, el Club de Rugby Tarragona convidarà a dinar a tots els participants. Finalment, l’organització recompensarà els jugadors i equips que han destacat pels valors propis del rugbi durant el torneig celebrat. 

La VI Trobada d’Escoles de Rugbi Ciutat de Tarragona és reconeguda per la Federació Catalana de Rugbi com una de les trobades d’escoles de rugbi més importants de Catalunya, amb la presència d’ aproximadament 2.000 persones.

Segells de reconeixement d’administració oberta