Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2010 Diumenge la primera Caminada Popular d’Hivern serà solidària amb la lluita contra el càncer

Diumenge la primera Caminada Popular d’Hivern serà solidària amb la lluita contra el càncer

Diumenge la primera Caminada Popular d’Hivern serà solidària amb la lluita contra el càncer

Més de 1.000 caminants recorreran uns 12 quilòmetres per la rodalia natural de la ciutat
18/02/2010

Aquest diumenge dia 21 de febrer, el Patronat Municipal d'Esports, organitza la primera caminada popular d’hivern de l'any 2010. En aquesta edició, sota el lema Fem un pas endavant contra el càncer, més de 1.000 caminants recorreran uns 12 quilòmetres per la rodalia natural de la ciutat, amb la col·laboració de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Tots els participants rebran avituallament i un obsequi a l'arribada. Aquesta caminada s’emmarca dins dels actes de prevenció i salut que la Lliga realitza a la demarcació. L’esport i la dieta sana són dues activitats que prevenen el càncer i que estaran presents durant aquest dia.

El diumenge a partir de les 8,30 h començarà la concentració de participants a la plaça de la Font per rebre l'avituallament de sortida (fruita i aigua) i a les 9 h es donarà la sortida per fer un recorregut de 12.000 metres, amb un itinerari que transcorrerà per la Muntanyeta de Sant Pere, Sant Pere i Sant Pau, el bosc adjacent al Pont del Diable per arribar al Mas d'en Pastor on es farà una breu parada per esmorzar i seguir per la urbanització Rodolat del Moro i el bosc de la rodalia, sortint a la ctra. del Pont d'Armentera i d'allà passar al camí de les coves del Llorito seguint pel camí del Llorito fins al cementiri per arribar al Camp de Mart. En total, un 65% de bosc i un 35% de zona urbana.

Cada persona ho podrà fer al seu ritme, trobant a cada cruïlla un guia del Patronat que indicarà el camí. Està previst arribar al Camp de Mart a partir de les 12 h, on s’oferirà esmorzar a base de xocolata calenta amb coca de Tarragona, aigua i altres refrescs a tots els participants. A l'arribada també s'admetran donatius a favor de la lluita contra el càncer. El Patronat Municipal d’Esports i la Lliga Contra el Càncer han comptat amb la col·laboració de l’Associació de Majoristes del Mercat del Camp, Automàtics Tarraco, Coca-Cola, la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Segells de reconeixement d’administració oberta