Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2010 El dissabte 18 de desembre es disputarà la II Milla Urbana Ciutat de Tarragona

El dissabte 18 de desembre es disputarà la II Milla Urbana Ciutat de Tarragona

El dissabte 18 de desembre es disputarà la II Milla Urbana Ciutat de Tarragona

El Moll de Costa serà l'escenari d'aquesta cursa que aplegarà fins a 400 participants
02/12/2010

La segona edició de la Milla Urbana Ciutat de Tarragona, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports i Running Solutions, se celebrarà el proper dissabte dia 18 de desembre. Aquest any l’escenari de la cursa serà al Moll de la Costa i la participació és gratuïta i està oberta fins a 400 participants. El conseller d’Esports, José Cosano, ha fet una crida a la participació i ha destacat el bon nivell de la ciutat en aquest tipus de competicions de running.

La primera cursa es disputarà a les 17 h amb la categoria pre-benjamí i, successivament, serà el torn de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenils i veterans. A les 19 h es correrà la cursa absoluta de 1.609 metres i que donarà tres voltes al circuit tancat. A les 19.15 h es lliurarà un obsequi commemoratiu a tots els participants i es farà l’entrega de premis al tres primers homes i a les tres primeres dones classificades de la categoria absoluta.

Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se a través del web www.millaciutatdetarragona.com.

Segells de reconeixement d’administració oberta