Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 3a Marxa BTT Memorial José Luis Navarro

3a Marxa BTT Memorial José Luis Navarro

3a Marxa BTT Memorial José Luis Navarro

Es farà aquest diumenge 25 de setembre amb la novetat de dos recorreguts diferents
3a Marxa BTT Memorial José Luis Navarro D’esquerra a dreta: Josep Maria Gornals, president del Club Ciclista Tarragona; Natalia Rodríguez, consellera d’Esports; i Santiago Cifuentes, secretari del Club Ciclista Tarragona
21/09/2011

Aquest dimecres s’ha presentat la 3a Marxa BTT Memorial José Luis Navarro que organitza el Club Ciclista Tarragona i que se celebrarà el dia 25 de setembre, en el marc de les Festes de Santa Tecla. Es tracta d’una marxa lliure, no competitiva, que aquest any es presenta amb dos recorreguts: un recorregut llarg, de 30 quilòmetres, per a persones més preparades i un altre curt, de 20 quilòmetres, per a aquells que estan menys acostumats a fer llargues travesses en bicicleta.

Les places són limitades a 150 participants i el punt de sortida i arribada de la cursa serà el Moll de Costa del Port de Tarragona. Els participants hauran d’arribar al punt de sortida entre les 8.30 i les 10 h del matí per recollir els dorsals. L’inici de la cursa està previst a les 11 hores. Amb motiu de la celebració dels 65 anys del Club Ciclista Tarragona, enguany tots els participants s’enduran un record en finalitzar la marxa.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Natalia Rodríguez, ha destacat que es tracta d’una “oportunitat molt bonica per fer esport i gaudir de la Festa Major” i ha animat als ciutadans a “fer entre tots que la marxa sigui un èxit”. Així mateix, Natalia Rodríguez ha recordat la persona de José Luis Navarro, “un bon company i un gran esportista”, ha subratllat.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta