Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 CBT i ADT ratifiquen un acord per crear un únic equip professional de bàsquet a Tarragona

CBT i ADT ratifiquen un acord per crear un únic equip professional de bàsquet a Tarragona

CBT i ADT ratifiquen un acord per crear un únic equip professional de bàsquet a Tarragona

La propera temporada jugarà a LEB Or i disputarà els seus partits al pavelló del Serrallo
CBT i ADT ratifiquen un acord per crear un únic equip professional de bàsquet a Tarragona D'esquerra a dreta, Sergi Bru, Carme Crespo i Robert Hernández
08/08/2011

El Club Bàsquet Tarragona (CBT) i l'Associació Deportiva de Torreforta (ADT) han arribat a un acord per a la creació d’un únic equip professional de bàsquet a Tarragona. L’acord es portarà a les juntes directives dels dos clubs perquè ratifiquin el projecte comú.

L’acord preveu que el pavelló municipal del Serrallo serà on es disputin els partits, que el nou equip jugarà a la LEB Or i que Berni Álvarez serà l’entrenador. Posteriorment, s’acabarà de definir la totalitat del full de ruta de l’acord.

L’alcaldessa en funcions, Carme Crespo, ha assegurat que “és una bona notícia per a Tarragona i pel bàsquet”. Per la seva part, el president del CBT, Sergi Bru, ha agraït “al president de l’ADT per haver estat capaços d’entendre’ns en un projecte comú, perquè és més el que ens uneix que els que ens separa”. Finalment, el president de l’ADT, Robert Hernández, també ha agraït “l’esforç de la directiva del CBT, l’Ajuntament i la junta directiva del seu club”.

Aquesta entesa ha arribat després que l'Ajuntament de Tarragona informés als dos clubs que la subvenció que anualment reben per part del consistori s’havia d'ajustar fruit de la situació econòmica i les retallades pressupostàries de les administracions centrals i autonòmiques. En concret, l’Ajuntament va plantejar destinar 400.000 euros pel projecte resultant de l’acord entre el CBT i l’ADT. Després d’una setmana de negociacions entre els dos clubs i amb la mediació de la Conselleria d’Esports s’ha arribat a aquest acord.

L’equip de govern agraeix l’esforç dels dos clubs en l’entesa final, ja que és conscient que no ha estat fàcil arribar a l’acord.

Segells de reconeixement d’administració oberta