Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 Comencen les obres de la coberta de la piscina de Sant Salvador

Comencen les obres de la coberta de la piscina de Sant Salvador

Comencen les obres de la coberta de la piscina de Sant Salvador

La Junta de Govern ha aprovat inicialment el projecte d'execució de cobriment de la piscina de Sant Salvador amb un pressupost de 1.058.094,93 €
28/01/2011

Les obres començaran la setmana vinent, aniran a càrrec de l’empresa BECSA i tenen set mesos d’execució.

Amb aquest projecte es millorarà el nivell de prestacions del complex, mitjançant la instal·lació d’una coberta mòbil a la zona de la piscina. “D’aquesta manera –explica el regidor d’Esports- s’amplien els terminis d’utilització de la piscina i, en conseqüència, el nombre d’usuaris i serveis”.

La zona esportiva de Sant Salvador està integrada per un poliesportiu amb un edifici annex de gimnàs, un complex de tenis i de pàdel, dues piscines descobertes. Així mateix, també s’han renovat totes les màquines per fer exercicis cardiovasculars.

En concret, les obres consisteixen en la construcció d’una coberta mòbil motoritzada (velocitat estimada de 0,08 m/seg.), translúcida, dissenyada d’acord amb els màxims criteris de sostenibilitat i garantint un bon aïllament que eviti pèrdues de temperatura. La coberta haurà de permetre que durant els mesos d’estiu aquesta instal·lació tingui un ús més destinat a l’oci i, en aquest sentit, permetre una fàcil connexió entre la zona de platja i la piscina. La coberta ha de suportar vents mínims de 100 km/hora i càrregues de neu iguals o superiors a 40 Kp/m2.

“Des de l’inici de mandat, hem treballat en un pla de millora de les instal·lacions esportives per posar-les al dia i millorar el servei ciutadà”, assegura el regidor d’Esports. I afegeix: “Des del 2007 s’han triplicat el nombre d’usuaris de les instal·lacions municipals, hem passat de 3000 a 10.500 usuaris”. En els darrers quatre anys, s’ha realitzat una inversió de més de 9,5 M€, que inclou la construcció del nou equipament de Torreforta- Riuclar.

Segells de reconeixement d’administració oberta