Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 El diumenge 10 d'abril, Tarragona correrà pel Parkinson

El diumenge 10 d'abril, Tarragona correrà pel Parkinson

El diumenge 10 d'abril, Tarragona correrà pel Parkinson

La trobada servirà per sensibilitzar i informar a la societat de la problemàtica de la malaltia del Parkinson
07/04/2011

El proper diumenge dia 10 d’abril l’Associació Parkinson Comarques de Tarragona i la Conselleria d’Esports organitzen “Endavant! Et toca a tu! Corre pel Parkinson” a la Rambla Nova, en el tram tocant al Balcó del Mediterrani. Es tracta d’una jornada festiva i popular que consisteix en fer una caminada on es comptabilitzen els quilòmetres recorreguts que cada participant realitzi en un circuit marcat. La trobada es realitza simultàniament a diverses ciutats europees i l’objectiu final és sumar fins a 40.000 quilòmetres caminats, equivalents a donar la volta al món per la línia de l’equador

Aquest dimecres el president de l’entitat, Joan Mora ha explicat que “a la província de Tarragona som prop de 1.500 els afectats per aquesta malaltia, i associats som uns 300. Activitats d’aquest tipus ens ajuden a donar-nos a conèixer a la societat civil en un ambient festiu”. El conseller d’Esports, José Cosano, ha fet una crida a la participació de la ciutadania en aquest acte solidari i esportiu i ha explicat: “Des de la Conselleria d’Esports apostem per la pràctica de l’esport com un element clau per la millora de la qualitat de la vida de les persones”.

L’activitat es realitzarà el dia 10 d’abril de 10 a 14 h i és oberta a la participació de tothom. La inscripció per participar té un cost de 3 € i els participants rebran un obsequi de vermut i refrescos i entraran en el sorteig de dos quadres donats per l’Associació Art Salut.

Segells de reconeixement d’administració oberta