Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 El Patronat Municipal d'Esports inicia les tasques de manteniment de les piscines municipals

El Patronat Municipal d'Esports inicia les tasques de manteniment de les piscines municipals

El Patronat Municipal d'Esports inicia les tasques de manteniment de les piscines municipals

Es tancaran les piscines de forma esglaonada per tal de garantir que sempre n'hi hagi d'obertes al públic
31/08/2011

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha iniciat les tasques de manteniment necessàries per posar a punt les piscines municipals de cara al nou curs. La mesura comporta el tancament de les piscines durant alguns dies, però s’ha fet de manera esglaonada per tal de garantir als abonats que sempre tinguin a la seva disposició almenys una piscina municipal oberta. Cal recordar que l’abonament dóna l’opció de fer ús de qualsevol de les instal·lacions esportives municipals i dels serveis que ofereixen. Així mateix, durant el període de tancament d’una piscina es podrà continuar gaudint de la resta d’instal·lacions associades.

Tret de la Piscina Municipal de Campclar, que ja ha conclòs les tasques de manteniment dutes a terme durant la segona quinzena d’agost, el calendari de tancament de la resta de piscines serà el següent:

  • Piscina Bonavista: Tancada de l’1 al 15 de setembre (Horari recepció: de 8.00 a 21.30 h)
  • Piscina Part Baixa i Serrallo: Tancada de l’1 de setembre al 2 d’octubre (Horari recepció: de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h)
  • Piscina Sant Pere i Sant Pau: Tancada del 17 de setembre al 2 d’octubre (Horari recepció: de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h)
  • Piscina Riuclar: Tancada del 12 al 25 de setembre (Horari recepció: de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h)

Al llarg d’aquests anys, l’Ajuntament de Tarragona ha realitzat una important inversió en matèria esportiva, com en el cas de la nova piscina dels barris de Torreforta-Riuclar. La corporació local ha destinat entre d’altres millores 174.000 euros al complex esportiu de Bonavista, 305.000 a Campclar i 183.000 a Sant Salvador, que tot just a finals d’anys acabarà de cobrir-se la piscina i podrà ser utilitzada tot l’any. Així mateix, des de fa quatre anys es va iniciar una reforma intensa de totes les instal·lacions esportives existents, des de piscines municipals a camps de futbol. Per citar un exemple, al complex esportiu de Campclar es va pintar la coberta de la piscina, les portes i la recepció. També es va renovar les taquilles dels vestidors i es van adequar les dutxes per als minusvàlids.

Novetats de cara al curs vinent

Entre les principals novetats que es contemplen de cara al proper curs, hi haurà l’opció de pagar la quota de forma mensual, a més de poder-se pagar, com fins ara, de forma trimestral i anual. Així mateix, s’ofereix la possibilitat de fer el pagament des de qualsevol caixer de La Caixa i, en aquests moments, s’està estudiant la manera de poder fer-lo efectiu a través d’Internet.

Per altra banda, per primera vegada en els darrers tres anys, s’incrementaran els preus públics de les piscines municipals. L’increment és d’entre un 1 i un 9 per cent, cosa que representa un augment d’entre un, dos i sis euros només en un abonament, el familiar trimestral, que és per a matrimonis i fills menors de 14 anys. Les noves tarifes entraran en vigor a partir del mes d’octubre d’enguany.

Els preus de les piscines es mantenen congelats des de 2008, tot i que l’aportació del consistori al Patronat Municipal d’Esports s’ha anat reduint, passant d’un 68% al 2007 a un 27% enguany i s’ha invertit 7.888.806 milions d’euros en les instal·lacions esportives de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta