Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 El proper 18 de juny, el Moll de Costa acollirà al 3a Milla Urbana Ciutat de Tarragona

El proper 18 de juny, el Moll de Costa acollirà al 3a Milla Urbana Ciutat de Tarragona

El proper 18 de juny, el Moll de Costa acollirà al 3a Milla Urbana Ciutat de Tarragona

L’edició d’enguany tindrà 400 participants, el doble que l’any passat
17/05/2011

Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa la 3a edició de la Milla Urbana Ciutat de Tarragona que se celebrarà el proper 18 de juny al Moll de Costa. El conseller d’Esports, José Cosano, ha explicat que “es tracta d’una competició que va creixent a poc a poc amb la intenció que es converteixi en una gran esdeveniment esportiu. Per això aquest any, hem doblat el nombre de participants respecte les edicions anteriors i hem adaptat la competició al calendari escolar perquè tots aquells que vulguin hi puguin participar des de ben petits”.

La 3a Milla Urbana Ciutat de Tarragona, organitzada pel Patronat Municipals d’Esports amb la col·laboració de Running Solutions, s’ha ampliat aquest any fins als 400 participants. El circuit escollit al Moll de Costa permet adaptar-lo a cada categoria: des dels més petits de la categoria pre-benjamí que correran 400 metres, fins a la categoria absolut, que correran els 1.609 m de la Milla.

La inscripció és gratuïta i pot fer-se online al web www.millaciutatdetarragona.com.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta