Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 El proper diumenge 12 de juny tindrà lloc la XXIV Marxa Cicleturista de Sant Magí

El proper diumenge 12 de juny tindrà lloc la XXIV Marxa Cicleturista de Sant Magí

El proper diumenge 12 de juny tindrà lloc la XXIV Marxa Cicleturista de Sant Magí

Les inscripcions ja estan obertes
03/06/2011

La Marxa Cicleturista de Sant Magí de la Brufaganya arriba aquest any a la 24a edició. La jornada ciclista se celebrarà el dia 12 de juny i està organitzada pel Club Ciclista Tarragona amb la col·laboració de la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona. El conseller d’Esports, José Cosano, ha destacat el dinamisme de l’entitat en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments i en la contribució que han fet pel foment de la pràctica del ciclisme a la ciutat. Cosano ha felicitat l’entitat, que aquest any compleix 65 anys d’història.

La XXIV Marxa Cicleturista de Tarragona és puntuable per a la Challenge Catalana. Es tracta d’un recorregut de 128 km amb un desnivell de 850 m amb el punt d’arribada i sortida al Moll de Costa. Les inscripcions ja estan obertes i poden fer-se a través del web del Club. L’any passat van participar a la Marxa unes 100 persones i aquest any els organitzadors esperen arribar fins als 150 participants.

Segells de reconeixement d’administració oberta