Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 El proper diumenge se celebra la caminada popular d'hivern de Tarragona

El proper diumenge se celebra la caminada popular d'hivern de Tarragona

El proper diumenge se celebra la caminada popular d'hivern de Tarragona

Els participants recorreran 12 quilòmetres a favor de la lluita contra el càncer
08/02/2011

El proper diumenge dia 13 de febrer el Patronat Municipal d’Esports organitza la Caminada Popular d’Hivern amb la col·laboració de la Lliga contra el Càncer. En aquesta edició sota el lema “Fem un pas endavant contra el càncer”, més de 1.000 caminants, recorreran uns 12 quilòmetres, per la rodalia natural de la ciutat a favor de la lluita contra el càncer liderada per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Aquesta caminada s’emmarca dins dels actes de prevenció i salut que la Lliga realitza a la demarcació. L’esport i la dieta sana són els elements que prevenen el càncer que es volen destacar en aquesta jornada. El diumenge a les 8.30 h començarà la concentració de participants davant la Piscina Municipal de Riuclar-Torreforta-Icomar, per rebre l'avituallament de sortida (fruita i aigua) i a les 9 h es donarà la sortida per fer un recorregut amb un itinerari que transcorrerà pel barri de Riu Clar, creuant pel polígon fins arribar a la llera del riu Francolí. Des de la llera, pel camí de Montblanc a Tarragona i pel camí del Mas, s’entrarà al poble de Constantí, on es farà una parada per esmorzar i seguir per la zona de les Gavarres i el nou barri de l’Albada fins arribar a la mateixa instal·lació. En total la caminada transcorrerà en un 80% per camins rurals,  un 10% de bosc i un 10% de zona urbana.

Cada persona ho podrà fer al seu ritme; a cada cruïlla un guia del Patronat Municipal d’Esports i/o un voluntari de Protecció Civil indicarà el camí i controlarà el trànsit. S'espera arribar a la piscina Municipal de Riuclar-Torreforta-Icomar a partir de les 12 h on als participants se'ls oferirà esmorzar a base de xocolata calenta amb coca de Tarragona, aigua i altres refrescs. A l'arribada també s'admetran donatius a favor de la lluita contra el càncer i els participants interessats podran rebre informació sobre aquesta associació mitjançant una exposició a la recepció de la piscina.

El Patronat Municipal d’Esports i la Lliga Contra el Càncer han comptat amb la col·laboració de l’Associació de Majoristes del Mercat del Camp, Automàtic Tarraco, Coca-cola, Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta