Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 El torneig de pàdel Ciutat de Tarragona se celebrarà del 9 al 15 de maig

El torneig de pàdel Ciutat de Tarragona se celebrarà del 9 al 15 de maig

El torneig de pàdel Ciutat de Tarragona se celebrarà del 9 al 15 de maig

La competició tindrà lloc al pavelló del Serrallo
El torneig de pàdel Ciutat de Tarragona se celebrarà del 9 al 15 de maig El conseller d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, José Cosano (esquerre), i el director del torneig, Agustí Mallol
05/04/2011

El torneig de pàdel Ciutat de Tarragona es disputarà del 9 al 15 de maig al Pavelló del Serrallo. Aquest dilluns s’han presentat la samarreta i la pàgina web oficial del campionat. Des d'aquesta setmana ja és possible fer la prereserva d’entrades per Internet a través del nou web (www.padelciutatdetarragona.com) i es podran recollir a partir del dia 26 d’abril a la seu de l'associació comercial VIA T (Sant Francesc, número 10) i a la botiga especialitzada Tie Break, molt a prop del pavelló del Serrallo. Del 18 al 24 els clubs de pàdel de la província tindran una opció preferencial per als seus socis.

Des d'aquesta setmana també està plenament operativa la pàgina web oficial del Ciutat de Tarragona (www.padelciutatdetarragona.com) amb tot tipus d'informació, fotografies i formats multimèdia relacionats amb el torneig.

El preu de les entrades és: 10 euros divendres i dissabte i 15 € el diumenge. Les prèvies fins al dijous són gratuïtes al Tennis Park i al Club Tennis Tarragona.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta