Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 La 21a Bicicletada Popular se celebra el proper diumenge dia 10 d’abril

La 21a Bicicletada Popular se celebra el proper diumenge dia 10 d’abril

La 21a Bicicletada Popular se celebra el proper diumenge dia 10 d’abril

Aquest any s’afegeix un nou recorregut per als més petits d’1,5km
La 21a Bicicletada Popular se celebra el proper diumenge dia 10 d’abril Cartell de la 21a Bicicletada
04/04/2011

El diumenge dia 10 d’abril se celebra la 21a Bicicletada Popular organitzada per la Conselleria d’Esports, Eroski i Parc Central.

El conseller d’Esports Jose Cosano, ha destacat que “és una jornada familiar i esportiva, oberta a la participació de tothom i que esperem arribar als 8.000 participants de l’any passat” i ha afegit “es tracta d’un acte popular i és important fer una crida al civisme i al respecte a les normes de circulació i convivència perquè tots puguem gaudir de la Bicicletada”.

Aquest any, a més dels dos circuits habituals se n’afegeix un de nou per als més petits.  Aquest comptarà amb un recorregut d’ aproximadament 1’5 km, que anirà des del punt de sortida de l’avinguda Vidal i Barraquer (carril lateral), fins a la rotonda del barri del Serrallo. Un cop allí, els infants participants giraran per a enfilar la recta de meta, ubicada a la mateixa avinguda, completant així la seva participació a la Bicicletada. Els nens i nenes estaran acompanyats per l’animació del Club dels Tarraconins.

Inscripcions: al centre comercial Parc Central, en horari de 10 a 22 h, de dilluns a dissabte.

Aparcament gratuït

El dia de la Bicicletada, l’aparcament de Parc Central serà gratuït i estarà obert a partir de les 8 hores.

Per a més informació:

 

Segells de reconeixement d’administració oberta